Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut colegi, am fost din curiozitate la prezentarea noului Lodgy, si am fost total dezamagit.

Lucrurile frumosa la aceasta masina sunt mult asteptatele schimbari la consola de bor. si plansa de bord, butosnele pentru geamuri sunt pe usa, sistemul de navigatie si sunet, butoanele de pe consola centrala.

Restul este dezamagire, masina este cat un trolebus pe afara insa in interior nu ai loc de genuchi, pasagerii din spate sunt inghesuiti stau mai prost ca intr-un MCV, pe latime au loc insa pentru picioare nu este loc.

Masina este foarte inalta insa fara motiv, spatiul nu este folosit cu nimic si nici confortul nu este asigurat.

Scaunele sunt identice cu alea de logan, portbagaj mare insa daca montam scaunele suplimentare nu avem loc de doua genti. Motorul de 110 cp este la limita pe Duster dar pe Lodgy sigur trage sa moara.

Garda la sol mica, mult mai joasa ca la MCV, destul de prost gandit zic eu fiindca cine o cumpara o sa o folosesca si in concediu pentru familie si nu stiu daca poti sa o bagi pe un drum mai rau de genul forestier unde MCV-ul merge brici.

Eu unul voiam sa o cumpar dar nu am crezut ca poate sa fie atat de mica la interior.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am testat si eu lodgy 1.5dci 110 cai, 7 locuri si impresiile mele nu sunt deloc congruente cu ale colegului.

eu am fost mai mult decat placut surpins. motorul trage foarte foarte bine, este foarte bine antifonat, nu ai deloc impresia ca esti la volanul unui disel, antifonarea mi se pare chiar mai buna decat a benzinarului, cu vreo 2 clase peste.

scaunele fata sunt mai confortabile decat in logan, volanul se misca incredibil de usor, servodirectia fiind electrica. plansa de bord ocupa mai mult spatiu, parbrizul e mult mai departe de sofer si pasager, probabil ca si asta contribuie la antifonarea execelenta zic eu.

cutia de viteze e ok, parca putin cam perfecta fata de ce-s eu obisnuit pe logan. schimba foarte scurt, precis. cu ambreiajul am avut ceva probleme la plecarea de pe loc, fiind obisnuit cu cuplu mic al benzinarului. reprizele sunt foarte bune, poti depasi linistit cam tot ce vrei care merge normal. in spate spatiul mi s-a parut foarte bun pentru picioare, se sta mult mai bine ca in logan. fiind furat de antifonarea foarte buna, am ajuns imperceptibil la aproape 130km/h. daca nu ma uitam in bord nu-mi dadeam seama. ca o comparatie la 130 in lodgy disel zgomotul e cam ca la loganul 1.4 la 80 in a 5-a. turbina se aude foarte placut de sub capota. ventilatia lucreaza acum mult mai silentios.suspensia mai placuta ca la logan, e mai silentioasa, preia mai bine socurile, nu prea simti nimic in masina. in viraje are un ruliu usor mai mare insa nimic de speriat. navigatia e foarte ok. per total, masinuta mi-a placut maxim:)

Link spre post

salut, am fost si eu si am vazut masina. nu am facut drive test dar nu sunt de acord cu "arschery". la interior masina e foarte mare iar pasagerii din spate au foarte mult loc la picioare si la cap. masina este foarte inalta pentru ca este un mpv, nu masina sport. scaunele intr-adevar nu sunt prea confortabile, mai ales comparate cu ce gasim la renault. la ctat de inalta este masina daca mai avea si garda la sol.... garda la sol e mai mica din motive de siguranta. daca vrei garda mare iti cumperi un duster. la exterior masine nu e chiara asa urata. intr-adevar rotile sunt subdimensionate in comparatie cu marimea masinii dara sunt la fel de mari ca unele pe jante de 17 inch (ma refer la dimensiunea totala a rotii cu janta si anvelopa inclusa). iar botul chiar e frumos.

Link spre post

draive test am facut si eu cu lodgy mia placut mult interiorul si ma refer la noua plansa de bord cu navigatie .ca si demaraj nu este diferenta intre lodgy si duster dar ca si antifonare este un pic peste duster ca si spatiu in interior eu zic ca este peste mcv exteriorul.....

Link spre post
  • 2 months later...

Salut colegi, eu nu am spus ca este mica la exterior, eu spun ca este ca o furgoneta la exterior iar la interior arata a logan, mcv-ul are spatiu mai mare la picioare in spate, pe masurate daca nu ma credeti eu chiar am masurat.

Portbagajul este foarte putin mai mare decat la mcv dar daca pui randul 3 de scaune ...adio portbagaj, nu mai incape nici macar o plasa.

Ca este inalta nu ajuta la nimci, este spatiu inutil pentru cele de pasageri, pentru cargo poate este util, dar la scaune ca ai 30 cm deasupra capului de aer nu inseamna nimic, garda la sol insa ajuta dar Lodgy este mai joasa ca MCV, este adevarat ca motorul de 110 ajuta la fel si antifonarea superioara, astea sunt singurele atuuri, daca Dacia decidea sa scoata MCV 2 cu bordul de lodgy care se va monta standard pe toata gama Dacia, cu motorul de 110 cp, nu mai cumpara nimeni Lodgy.

Salut initiativa butoanelor pe usa, si noul bord, insa reclam metehnele vechi, spatii putine si inguste care nu ajuta la nimic, mult spatiu irosit intre capetele pasagerilor si plafon, macar la ultimele variante de mcv au pus o policioara unde mai depozitezi ceva la Lodgy nimic deocamdata. Apropos asteptam si consumurile :bug: prietenii stiu de ce. Lodgy nu o sa aiba succesul Dusterului, eu am schimbat Ford Focus cu Duster fiindca am fost impresionat insa nu as vinde mcv-ul pentru Lodgy, iar comparatia cu Sharan este foarte fortata, aia este masina.

Link spre post

din ce am vazut in hartiile celor de la dacia, s-a vrut o alternativa la fiat doblo, s-a reusit in mare parte si cred ca vor avea succes si cu modelul asta, eu personal intentionez sa achizitionez dokkerul.

exista potential mare de piata pentru acest tip de masina, cred ca daca era omologat sa poata duce 1000Kg... era un real succes, nu avea concurent pe piata.

eu personal cred ca firmele mici si micii intreprinzatori vor fi atrasi de modelul asta.

astept si o alternativa dacia la modelul renault traffic... asta ar fi super tare!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...