Sari la conținut

Postări Recomandate

Rog mutare daca este cazul.

Astazi am terminat formalitatile de inmatriculare, maine imi iau numerele.

Trista treaba, acum 4 zile am fost sa platesc taxa de poluare, dupa ce mi-am luat niste priviri in "scarba" de la trezorerie ca de am ajuns "sclav pe plantatie" la mila lor, m-au expediat cu fulgi cu tot la asteptare, cu o fituica in care ma informau ca dureaza 4 zile, acum dupa 4 zile mi-au eliberat calculatia. Mi-a picat fata, de la cei 8 milioane anuntate de dealer am ajuns la 14 mil si ceva maruntis. Urat. In rest 4 ore de stat la diverse cozi, caldura multa, indiferenta mai mare sau mai mica din parte functionarilor publici. Sa tot inscrii masini in ziua de azi....iti lasa un gust amar. Trei dosare, tone de hartii plimbate de colo colo, trebuie sa stai bine cu nervii. La financiar taxa urgenta 750 mii lei vechi pentru fisa fiscala, altfel mai stai 5 zile.

Total 16 mil inmatricularea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 187
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da corect, greșeala mea.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Va salut domnilor! Va urmaresc de ceva vreme si acest forum a avut o mare contributie in achizitionarea noului meu Duster. L-am inmatriculat ieri si pot sa va spun cat a costat: Duster Laureat 1.5

Dr_dumi, exact prin asta am trecut si eu in iunie, la sectorul 2. Aveam copie de pe carte trimisa de fabrica, nu mi-au acceptat dosarul la anaf fara original; a durat 3 zile calculul, in ziua 3 (joi)

Posted Images

Daca nu ma insel masinile dotate cu dpf au o reducere de 25%, dar nu sunt sigur. Si motorul pe benzina e tot euro5, dar ce folos, mai vedem ce o zice instanta....

Link spre post

Unul din motivele pentru care am luat masina in 2010 a fost scutirea pentru motoarele euro 5 de la plata degeaba a taxei de polutie. Tu poti alege calea tribunalelor daca crezi ca merita aia 1600 de lei. Oricum, felicitari din nou, ai in sfarsit masina.

Link spre post

Multumesc inca o data (oare a cata oara?), Jay pentru sfaturile bune date, nu cred ca merita 1600 lei sa mai ma agit dar mi se pare un abuz, nu stiu, poate o sa aleg si calea tribunalelor in functie de durerile de cap, cunosc cateva cazuri in care au recuperat sume mari - 25-35 mil- in justitie fara prea mari probleme (trebuie sa dau ceva telefoane sa ma interesez). Eu acum sunt tare bucuros, faptul ca am scapat de turbine, injectoare ,motorina, gropi, borduri, locuri de parcare cu probleme, etc, contribuie din plin la linistea mea sufleteasca (stiu ca ca sunt tare subiectiv la faza asta, scuze posesorilor de dci), in sfarsit chiar AM MASINA.

Stima tuturor.

Link spre post
  • 2 weeks later...

interesant comentariul, taviro, pentru viitorii posesori, e bine de stiut ce te asteapta, ca sa te pregatesti psihic.

e bine ca ai scapat, nenorocitii nu ar trebui lasati sa faca abuzuri, cu alte cuvinte daca ai timp si nervi ar trebui dati in judecata altfel vor continua sa faca abuzuri.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...