Sari la conținut

Intalnirea Nationala, editia a III-a, 15-17 iunie 2012

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Primele poze "calde" ale Intalnirii cu numarul 3!

Dragii mei,   Vara se apropie cu pasi repezi! Ne pregatim deja pentru Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a III-a, de vara!   Iata detaliile:   Perioada: 15-17 iunie 2012 (2

Salutare,   Sunt si eu , mai nou, posesor de Duster (e adevarat ca este masina de servici). Nu pot veni la intalnirea voastra din cauza datei (fiul meu cel mare e clasa 8 a si are evaluarea national

Posted Images

Dusty, poate faci o lista cu participantii inscrisi sa vedem si noi gashca care va fi la eveniment.

desigur! dupa ce se incheie perioada de inscrieri pentru cazare voi publica lista cu cei care vin cu cazare la Taco iar pana in data de 15.06 voi publica si lista cu cei care vor veni fara cazare sau cu cazare in alta parte.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragi Dusteristi,

Dupa cum stiti, sambata s-a incheiat inscrierea pentru rezervarile de camere la Pensiunea Taco.

In continuare asteptam inscrieri pentru cei care doresc sa participe la Intalnirea Nationala insa vor veni cu cazare in alte locuri decat Taco: la alte pensiuni din zona, la cort, in masina, fara cazare, etc...

E foarte important sa se inscrie oficial (pe e-mail sau p.m.) fiecare doritor pana la data de 01 iunie 2012 pentru ca apoi noi vom intocmi necesarul de materiale pentru eveniment si vom trece la achizii si organizare logistica.

Cei care nu se inscriu pana la aceasta data limita nu vor mai putea, din pacate, sa se implice in activitatile Intalnirii ca participanti ci vor putea fi doar simpli spectatori!

pana in acest moment avem inscrisi atat dintre membrii forumduster.ro cat si dintre cei care inca nu sunt forumisti.

iata lista cu forumistii:

- mustermann

- georgechinezu

- dieselGL

- danielcojocar

- melcu

- razvann05

- danielvaduva

- adminu'

- dusty2010

- masiu

- galba

pe ceilalti ii vom cunoaste la Intalnire.

Link spre post

Salutare,

Sunt si eu , mai nou, posesor de Duster (e adevarat ca este masina de servici). Nu pot veni la intalnirea voastra din cauza datei (fiul meu cel mare e clasa 8 a si are evaluarea nationala in 25-26 iunie). Am fost pe 1 mai in M-tii Capatanii unde am facut 2 trasee. Unul plecand din Vaideeni spre Curmatura Oltetului prin m-tii Casariei de unde ne-am si intors din cauza zapezii, nereusind sa ajungem pe Vf Nedeia. La Curmatura tot am ajuns , dar prin Cheile Oltetului, iar de acolo am coborat spre Lacul Petrimanu. Al doilea traseu a fost mult mai usor si l-am facut prin Cheile Cheii din parcul Buila Vanturarita.

Daca va intereseaza amanunte (harta, poze drum etc) va stau la dispozitie.

Vreau sa va mai spun ca am fost foarte incantat de cum s-a comportat Duster-ul (benzinar 4x4) pe un traseu nu tocmai usor.

multa bafta!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...