Sari la conținut

Esti pasionat de pescuit si vrei sa participi?  

21 membri au votat

1. 1. Esti pasionat de pescuit si vrei sa participi?

• -da, sunt pescar inrait si vreau sa particip
      6
    • -da, sunt pescar amator insa vreau sa particip
      4
    • -da, merg de cel mult 3 ori pe an la pescuit, dar gasesc eu un bat sa dau la peste, particip!
      4
    • -nu am pescuit in viata mea, insa vreau sa particip, are cineva o undita?
      7
    • -nu , nu imi place sa pescuiesc, nu vreau sa particip
      0

Postări Recomandate

• Răspunsuri 167
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La SEMA au avut şi variante pescăreşti!        

Cateva poze de la prima editie DUST & FISH:

nu ca sint frumosi codosi crapul comun 3kg si oglinda 2,5kg

Posted Images

eu zic sa fie pe 17 aprilie incursul saptamini este mai bine decit sinbata din experiente mea de pescar am prins mai bine in cursul saptamini

ai prins mai bine in cursul saptamanii ca sunt pestii mai obositi de la lucru, nu-i asa? :) in week-end sunt odihniti si fug de mama focului de o gustarika... sau pleaca si ei la un gratar la munte?! :)

hai ca stim ca tu nu poti sa iesi in week-end dar vezi ca majoritatea celorlalti nu pot in cursul saptamanii.... deci iti va fi greu sa te alaturi gastii de Dusteristi!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
eu zic sa fie pe 17 aprilie incursul saptamini este mai bine decit sinbata din experiente mea de pescar am prins mai bine in cursul saptamini

ai prins mai bine in cursul saptamanii ca sunt pestii mai obositi de la lucru, nu-i asa? :) in week-end sunt odihniti si fug de mama focului de o gustarika... sau pleaca si ei la un gratar la munte?! :)

hai ca stim ca tu nu poti sa iesi in week-end dar vezi ca majoritatea celorlalti nu pot in cursul saptamanii.... deci iti va fi greu sa te alaturi gastii de Dusteristi!

merge si pe 21 asta ca sa vezi ca pot si in week-end :)

Link spre post
Gata am vorbit cu cei infectati cu acest microb :D Cică la sf aprilie se poate mere pe Dunare la scrumbie undeva spre Ghimpati - directia Giurgiu si cică sunt si ceva incercari de off.MMM? ce ziceti :)

Cunosc zona iar Ghimpati nu este la Dunare este in jud. Giurgiu adevarat dar pana la Dunare mai ai vre-o 40 km . Putem merge in zona aia dar sa nu va asteptati ca veti prinde mari capturi. Revin cu detalii dupa ce intreb niste rude cum sta treaba cu pescuitu in zona aia.

George Chinezu

GXRu

Pai pe directie spre Dunare.N-am exprimat eu poate bine lb romană.Deci prin Ghimpati spre cei ce vor fi ințepati...la Dunare.

Si da votez pe sf aprilie...sf inseamna 28 avril .Cu cat mai aproape de vara cu atat mai multe icre de scrumbie cică :) Asta ca sa mai cresca craca de alun sa-mi confectionez si eu o undita ad-hoc. ;)Iar de capturi am promis sa prind cativa pe varianta macrou :P poate chiar un pic afumat de mine ca sa vedeti cum este sushi made de Cucuietii din Deal :)

Link spre post
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...