Sari la conținut

Duster Comfort TCe 100 GPL 2020

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor! Am ezitat ceva pana sa deschid acest topic, dar dupa ce am "lins" forumul acesta cat si cateva info din grupurile de pe FaceBook, m-am decis sa nu "poluez" topicurile altora cu

Orice vanzator vrea ca lumea sa ii cumpere mai des produsul si accesoriile aferente. De ce ti-ar zice o masura preventiva de intretinere ? Sa-si fure singur painea de la gura ? Cine crede ca produsele

Sa traiesti si sa l stapanesi sanatos! nu inteleg ceva - la mine regimul de austrada este diferit total de cel de DN. pe DN-uri am  intre 4.7 si 5.2 l ( bezina, 150 Cp, 4x4). Pe autostrada d

Posted Images

Sa traiesti si sa l stapanesi sanatos!

nu inteleg ceva - la mine regimul de austrada este diferit total de cel de DN.

pe DN-uri am  intre 4.7 si 5.2 l ( bezina, 150 Cp, 4x4). Pe autostrada de la 7 in sus.

:)

inca ceva te rog - jantele de tabla  le-ai pus cu prezoanele de la cele de aliaj sau ai luat si prezoane?

Multumesc!

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Partea cu rodajul, sa-l inteleaga toti :

Motorul contine anumite metale; daca toata lumea, de la inceput, ar forja motorul la maxim ( turatii doar in limita superioara, 4750 la diesel, 6-7000 la benzina ), unele componente ar putea ceda mult mai devreme, pentru ca el inca nu "s-a asezat". Este asemeni procesului de calire de la otel si alte metale, care devin mai rezistente daca le supui treptat, in diferite etape, la diferite temperaturi superioare.

Oricum, rodajul este facut si din kilometraj, adica software, pentru cei care sunt "neascultatori".

Link spre post
Acum 4 ore, PufarinaUcigasa a spus:

Oricum, rodajul este facut si din kilometraj, adica software, pentru cei care sunt "neascultatori".

Era un fel de a spune... Ma refeream comparativ cu alte marci, desi intr-adevar, comparam mere cu "fructe exotice".:hyper:

Hmmm, sunt tare curios cum au facut "limitarea" software :gandire:

Acum 38 minute, Rue a spus:

ai prins 12 442 eur plus rabla?

Teoretic, oferta ar fi fost de 12.554.72 €, calculata astfel:

14.950€ pret lista

- 750€ reducere promo stoc 

- 200€ reducere RCI 

- 1.540€ rabla + reducerea de 1.000Ron pentru GPL 

+ 92€ covorase, kit legislativ, etc.

Practic, din varii motive, suma finala a ajuns la 12.790,15 €

Editat de DanBa
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...