Sari la conținut

Duster 4x4 150 CP TCe GPF 2020

Postări Recomandate

• Răspunsuri 187
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bine v-am gasit, Printr-o ciudata situatia, dupa cel putin 10 incercari cu diverse adrese de email, incercare de contact pentru suport admini forum ( toate fara succes), astazi a mers next next c

Posted Images

esti tare! pacat de vremea pe care ai prins-o.

sa mia zic ..? acum 3 ani eram un Rav4 d4d pe fix aceleasi drumuri

acum sunt mult mai rupte( Deh, banii..lipsa in Gr).

Dusterul a  mers parfum! super faine vitezele fix pentru drumul asta de munte. scurte dar "lungite" De turatia benzinarului, putere destula, cuplul de jos!

stiu ca esti fan motorina si mai stiu ca pe dusterul anterior cutia e altfel etajata dar tot mai tare imi place asta " al meu".am facut niste depasiri cu tr3 si tr4 de la 2000 la 5000 de numa numa. nici o problema, nici o apasare ca e nevoie de schimbare de viteza.

zona o stii deci e de poveste.

m-am "panicat " nitel ca mandra hypesteista ( deh, ma incurc cu nepoate..) m-a pus s - o iau pe niste drumuri de sate(dupa care i-am aruncat wyzele pe geam cu tel cu tot) care erau mai inguste decat Dusterul cu oglinzile "nepliate". rampe de am mers pe 4x4 lock, asfalt d'ala nasol, alunecos cat china.

de 2 ori am dat inapoi si aluneca masina ( eu sunt d'ala de moda veche de tin ambrejaul apasat max 2 sec cand plec de pe loc si daca drumul nu permite- o las sa curga si reiau de pe plat). foarte misto si tr 1 cate ajuta ( chiar daca nu e off road drumul)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vremea a fost faina, acolo erau cativa nori si atat, chiar m-am bucurat, au iesit pozele mai bine. Am luat masina in 2017 si 1.2 tce(singura motorizare turbo benzina de atunci) era renumit pentru probleme plus am mai avut o benzinara turbo, mergea bine dar incarcata la un mers mai "vioi" consuma enorm. De asta am mers pe diesel si am ales vechea generatie(stiam de lansarea din toamna D2) deoarce mi se pare mai safe in ziua de azi sa cumperi masina cu facelift(seunt lansate pe fuga, clientii sunt cobai....chestie valabila la toate marcile).   Probabil 1.3 tce sta mai bine la capitolul consum(injectie directa) si sunt sigur ca este mai placut de condus pe asfalt vs dci dar pentru coclauri prefer dci.

Editat de qaz
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak featured this topic
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...