Sari la conținut

Becuri led stop/frana eficiente Duster

Postări Recomandate

2X4 LAUREAT 1,5 110 CP

Am inlocuit becurile de pozitie W5W - cu becuri led (24 led canbus smd) si pentru stop/frana cu bec leduri de putere mare , cu lumina alba.

Pentru stop/frana am incercat mai multe tipuri de led, dar de fiecare data dadea eroare de calculator sau nu se aprindeau .

Becurile led stop/frana le-am gasit la:http://becleduri.ro/12-becuri-led-auto.

Pretul este foarte bun . Am sa revin cu poze.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Pe ce calculator ti-a dat tie eroare?! Dusterul nu are luminile trecute prin UCH, deci nu are ce eroare sa iti dea.

Daca vrea cineva leduri sa imi dea un PM sa nu fac reclama aici. O sa pun imagini cu masinuta mea la care am iluminare LED totala.

Link spre post
Pe ce calculator ti-a dat tie eroare?! Dusterul nu are luminile trecute prin UCH, deci nu are ce eroare sa iti dea.

Daca vrea cineva leduri sa imi dea un PM sa nu fac reclama aici. O sa pun imagini cu masinuta mea la care am iluminare LED totala.

Astept imaginile cu masinuta ta si cu specificatii la bec/ledurile folosite.

Link spre post

Am drum destul de des prin GL, daca vrei ne auzim sa o vezi si live, poate-mi faci si vanzare:)

http://www.facebook.com/cbxenon - aici ne gasesti. Posibil sa fie si poze cu masina mea, cu alte cu siguranta sunt.

LE - am gasit topicul tau. Ca idee becurile au intre 40 si 44 de SMD-uri sau 30 de piranha unidirectionale, depinde de model si pret.

Link spre post

Lumina instantanee, temperatura redusa - nu se mai coace soclul, durabilitate - merg ani de zile fara nicio mentenanta, costuri reduse in timp, vizibilitate sporita pe timp de zi - cam astea imi vin in cap. Mai poti adauga faptul ca arata mult mai bine:)

Link spre post
  • 4 months later...

La semnalizare cum ai procedat. La mine clipea foarte des si le-am scos.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...