Sari la conținut

un off road de o zi mai putin "soft"

Postări Recomandate

pentru ca "pofta vine mancand", invit pe cei mai curajosi Dusteristi (unii dintre ei se stiu deja) sa facem o iesire de o zi (intr-o sambata sau duminica) in zona Prahova sau Dambovita (nu departe de Bucuresti ca sa ne incadram intr-o zi plina)!

aceasta iesire s-ar dori a fi "mai dura" decat o simpla "plimbare pe macadam"; cu pante si rampe inclinate, cu sleauri, noroaie, etc.... adica tot tacamul pentru a iesi ceva adrenalina la iveala :)

ziua exacta o putem stabili dupa ce vedem cine suntem "vitejii Dusteristi" si ne fixam o zi care sa fie ok pentru toata lumea.

ce ziceti? cine ridica manusa?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 26
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

si un filmuletz:

Posted Images

pentru ca "pofta vine mancand", invit pe cei mai curajosi Dusteristi (unii dintre ei se stiu deja) sa facem o iesire de o zi (intr-o sambata sau duminica) in zona Prahova sau Dambovita (nu departe de Bucuresti ca sa ne incadram intr-o zi plina)!

aceasta iesire s-ar dori a fi "mai dura" decat o simpla "plimbare pe macadam"; cu pante si rampe inclinate, cu sleauri, noroaie, etc.... adica tot tacamul pentru a iesi ceva adrenalina la iveala :)

ziua exacta o putem stabili dupa ce vedem cine suntem "vitejii Dusteristi" si ne fixam o zi care sa fie ok pentru toata lumea.

ce ziceti? cine ridica manusa?

m-as baga si eu sa ma mai testez

Link spre post

Duster-ul il consider ca pe un pian .Trebuie "lucrat" cu atentie pentru ca daca "scapi pianul pe scari" nu stiu cate clape-i mai raman pe astfel de drumuri.Deci fara anvelope corespeunzatoare si o masina de rezerva , nu stiu care se incumeta pe noroaie pana la braul masinii. De altfel si Alain Prost cand s-a lansat Duster-ul a opinat si recunoscut ca nu este o masina de OFF in adevaratul sens al cuvantului si ca se iese cu el ocazional pe OFF daca vrei sa-l pastrazi mai mult tp. :cry:

Link spre post

Cu curajul n-am probleme, ca sunt recunoscut drept "nebun" in zona... problema e distanta, ca mi-e putin peste mana sa vin pana acolo, dar nu imposibil. Ar fi mai usor pentru mine asa, mai la mijloc, gen Brasov.

Daca stelele se aliniaza (recte weekend liber de la servici, fara musafiri si alte alea) ma bag si eu. Trebuie doar sa stiu daca vin cu pneuri Tour sau Alpin, ca deocamdata mai am Tour echipat.

Deci de la mine, MANUSA SUS cu juma' de gura...

Link spre post
Cu curajul n-am probleme, ca sunt recunoscut drept "nebun" in zona... problema e distanta, ca mi-e putin peste mana sa vin pana acolo, dar nu imposibil. Ar fi mai usor pentru mine asa, mai la mijloc, gen Brasov.

Daca stelele se aliniaza (recte weekend liber de la servici, fara musafiri si alte alea) ma bag si eu. Trebuie doar sa stiu daca vin cu pneuri Tour sau Alpin, ca deocamdata mai am Tour echipat.

Deci de la mine, MANUSA SUS cu juma' de gura...

deci cand vom finaliza atat data cat si locul te anuntam! daca poti sa vii, esti binevenit!

Link spre post
Duster-ul il consider ca pe un pian .Trebuie "lucrat" cu atentie pentru ca daca "scapi pianul pe scari" nu stiu cate clape-i mai raman pe astfel de drumuri.Deci fara anvelope corespeunzatoare si o masina de rezerva , nu stiu care se incumeta pe noroaie pana la braul masinii. De altfel si Alain Prost cand s-a lansat Duster-ul a opinat si recunoscut ca nu este o masina de OFF in adevaratul sens al cuvantului si ca se iese cu el ocazional pe OFF daca vrei sa-l pastrazi mai mult tp. ;)

mai melcule, poza e cu titlu informativ! nu cred ca ne bagam chiar asa de adanc in noroi... oricum, intram pe rand si permanent va fi o masina cu anvelope bune care asteapta sa vada daca cel din fata mai si iese de unde se baga ca daca nu, il trage inapoi afara!

Link spre post
Duster-ul il consider ca pe un pian .Trebuie "lucrat" cu atentie pentru ca daca "scapi pianul pe scari" nu stiu cate clape-i mai raman pe astfel de drumuri.Deci fara anvelope corespeunzatoare si o masina de rezerva , nu stiu care se incumeta pe noroaie pana la braul masinii. De altfel si Alain Prost cand s-a lansat Duster-ul a opinat si recunoscut ca nu este o masina de OFF in adevaratul sens al cuvantului si ca se iese cu el ocazional pe OFF daca vrei sa-l pastrazi mai mult tp. ;)

mai melcule, poza e cu titlu informativ! nu cred ca ne bagam chiar asa de adanc in noroi... oricum, intram pe rand si permanent va fi o masina cu anvelope bune care asteapta sa vada daca cel din fata mai si iese de unde se baga ca daca nu, il trage inapoi afara!

si... cel care va astepta sa vada daca iese cel din fata voi fi, bineinteles, EU

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...