Sari la conținut

Huse Duster Prestige 130 GPF 2019

Postări Recomandate

Urmeaza sa primim masina in curand si vrem sa punem huse de protectie pe ea pentru ca avem 2 copii si un catel :) 

De unde ati procurat huse de protectie daca nu ati luat de la reprezentanta? A comandat cineva pe AliExpress? Ce sugestii aveti?

Editat de petrelee
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alt topic deschis aiurea..Sunt deschise deja altele..Apropo,conteaza CP cand comanzi niste huse? 😆Daca vrei niste huse smechere,chiar din piele cauta AlbertPremium.Mai ieftine pe huse.roDar daca ai zis de aliexpress,alibaba,etc e clar..

Link spre post
Acum 1 oră, Mak a spus:

Alt topic deschis aiurea..Sunt deschise deja altele..Apropo,conteaza CP cand comanzi niste huse? 😆Daca vrei niste huse smechere,chiar din piele cauta AlbertPremium.Mai ieftine pe huse.roDar daca ai zis de aliexpress,alibaba,etc e clar..

Va creste stima de sine sau incecati sa va demonstrati valoarea vorbind urat? Nu toti suntem "experti", domnule! Bunul simt nu costa. O zi buna!

Link spre post

Vorbesc urat?😂Esti nostim..Ia zi tu unde e jignire,vorbit urat?

Asa e cand vrei sa ajuti..Mai bine mute!

Legat de expert..Poti fi ce vrei..de ex poti trece astronaut..lautar,etc..👍

Editat de Mak
Link spre post
  • 2 months later...

Acum 4 ani am ales pentru Logan huse.ro si au fost foarte bune pt masina. Acum am dat din nou comanda la ei pentru Duster si se muleaza perfect pe scaune, inclusiv pe cotiera cu care vine masina din fabrica. Am avut o eroare in primirea comenzi si dupa o convorbire telefonica in 2 zile am primit ce vroiam fara niciun cost suplimentar.

Editat de Leutzul
Link spre post

Asa si la mine,husa avea un defect.Fara sa mai trimit produsul defect inapoi ei mi.au trimis husa noua fara defect.Sunt profi!

Am nimerit ca materialul ales sa fie identic cu ce material este pe fetele de usi.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...