Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare tuturor. Am un Duster din 2016, am o mică problema cu el, in viraje dacă este vreun dâmb pe sosea dacă nu ții volanul strâns in mâini ți-l smulge. Mă puteți ajuta cu o părere ? Mulțumesc 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Primul raspuns: Asa fac toate.

Este binecunoscut acest fapt sesizat in mai multe postari , nemultumiri la reactia directiei fata de inertia unei caroserii relativ mari. De aici incolo se poate analiza: fata de alte modele, cit de tare zmulge, la ce viteza zmulge la ca grad de curba zmulge, la ce abordare a unghiului curbei, zmulge. In special s-a sesizat neajunsul la curbe abordate prea deschis urmate de o inchidere brusca, atunci cind roata exterioara ajunge pe denivelarile specifice in special vara pe marginile drumurilor noastre. A nu se uita ne aflam intr-un SUV cu o pozitie inalta la condus, care subliniaza senzatie de ruliu spre exterior. Solutia: abordarea virajelor cu viteze care permit evitarea oricarui pericol dar care corespund dotarilor de sub noi.

Se poate solicita o verificare a directiei privind jocurile. Daca simti tendinte ca masina nu mentine drumul drept poti apela la  echilibrare roti si/sau reglaj directie.

Inca nu am auzit de nici un membru pe forum sa fi schimbat intreg blocul de directie.

Mai pe larg aici:

Problema se pare ca a fost rezolvata la Duster2 de constructor prin schimbarea modelului actionarii directiei: hidraulic schimbat in actionare electronica.

Editat de ISZY56
  • Mulțumesc! 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează-te

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×