Sari la conținut

Noul Duster One Edition(Limited Edition)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

AM 8000 DE KM DE LA 03 IAN.2018,A FOST IN PRIMELE 100 CU CAMPANIA ONLINE CU REZERVARE ,,EDITION ONE,,  

Am facut 22000 km ..fara probleme ,,consum (1.5 dci 110 cp 4x4) 4.8l/100km  mediu

Reusesti sa nu mai scrii cu CAPS?

Posted Images

Deflectorul e la pachet cu eleronul..,,pachet sport se numeste,,si am tras concluzia ca e important atat pentru protectie dar  chiar si aerodinamic ..altfel se aude la viteze mari peste 160 km / h(i.am dat max 175 atata poate)..nu mai intra aerul sub capota .nu am mai gasit praf pe  suprafata dreapta din fata sub capota ,sper sa nu conteze la aerisire.

referitor la ce nu-mi place dupa 8000 km si 6 luni utilizare :

1-treptele cum sunt etajate (am gasit rezolvare ptr un feedback bun la sofat..daca opresc pe loc plec cu 1 -3-5...daca incetinesc dar fara sa stea roata dau 2-4-5 //a 6 a doar de la  peste 3500 rot / min..si chiar imi place 

2 - acum ca folosesc AC clima automata mai tot timpul am obs. ca se cupleaza si decupleaza foarte des si se aude un zgomot cam deranjant o pocnitura cand cupleaza cuplajul electromagnetic..nu cred ca tine mult ..voi ce parere aveti ..plescaie continuu..

3- am si eu bugul cu blocare navigare prin CB daca bate soarele si e fierbinte bordul si corp volan(rezolvat cu directionare aerisitor AC cel din stanga dintre cele 3 de pe mijloc catre volan.

atat deocamdata ..daca mai apare ceva o spun direct :) dar sa spun totusi si 3 lucruri care imi plac

1: suspensie extraordinara

2: consum mediu extraordinar 5.4 % fara ECO si cu clima ON tot timpul

3. intoarce priviri :) -aspect in comparatie cu precedentul..mai rafinat

Va salut.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand esti pe loc drept si masina nu e incarcata, incearca sa pleci numai cu a 2-a. Iar cand roata se invarte si n-ai nevoie sa demarezi tare, da-i direct a treia. Asa n-o sa mai smuceasca.

Sa nu racesti daca-ti dai aerul rece direct spre tine :) Computerul de bord nu se deblocheaza pentru ca directionezi aerul rece spre volan, ci pentru ca prin spatele TdB trece conducta care merge spre aeratorul din stanga (torquemada © ) . Volanul nu are nicio legatura cu bug-ul. Sunt colegi care au fost la service si au testat: cand eroare e prezenta, butoanele se citesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...