Sari la conținut

Camera video auto

Postări Recomandate

La 18.07.2018 la 9:16, Falcon a spus:

Salut, este o camera DVR integrata, proiectata la standarde OEM special pentru  Dacia Duster si exista in 2 variante cu/ fara senzor de lumina /ploaie

Are GPS, WiFi, senzor G, functie Anti-theft, unghi de filmare 150, rezolutie Full HD, 1080P/60 frame-uri si aplicatie dedicate Renault dashcam

Salut. Doresc sa montez si eu o camera DVR si as dori sa aflu specificatiile complete ale acesteia: procesor, lentile, distanta focala, senzor imagine, daca are filtru antireflexie.

Avand in vedere pretul destul de ridicat doresc sa stiu daca se compara cu alte camere din categoria superioara, atunci meritand sa platesc in plus pentru faptul ca e o camera integrata si e foarte discreta. Multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 240
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Carcasa DVR-ului are doar electronica acestuia si nu contine nici un senzor. Acesta, daca exista, este lipit de parbriz. DVR-ul se alege in functie de existenta acestui senzor pentru simplul fapt

Vezi ca in comert sunt mai multe variante de firmware ale acestui model: 1) Viofo A119 V2: 2560*1440p https://www.amazon.de/VIOFO-2560x1440P-Camera-Discreet-Design/dp/B07G14KWPB/ref=asc_df_B07G14

Pai userul @Falcon cine crezi ca e?Doar nu Mos Craciun..

Posted Images

HanDop, din ce stiu eu, specificatiile cerute de tine nu sunt scrise nicaieri pentru acest model: nu a venit cu un manual, nu are site dedicat.

Ca si utilizator al acestui tip de camera sunt multumit de banii cheltuiti:

- montaj profi pe cablajul masinii facut de cei de la Dacia;

- discreta, fara cabluri, ventuze, mufe, adaptoare de brichea / usb, etc;

- calitatea video / audio: mai mult decat suficienta pentru scopul pentru care a fost gandita;

- odata instalata uiti de ea si isi face singura treaba.

Link spre post
Acum 45 minute, HanDop a spus:

Salut. Doresc sa montez si eu o camera DVR si as dori sa aflu specificatiile complete ale acesteia: procesor, lentile, distanta focala, senzor imagine, daca are filtru antireflexie.

Avand in vedere pretul destul de ridicat doresc sa stiu daca se compara cu alte camere din categoria superioara, atunci meritand sa platesc in plus pentru faptul ca e o camera integrata si e foarte discreta. Multumesc

Salut,

In link-ul de mai jos gasesti fisele de produs pentru DVR, cu informatiile necesare:

https://oem.falcon.ro/support

O zi buna

Link spre post
Acum 32 minute, Falcon a spus:

Multumesc!

acum 1 oră, Falcon a spus:

M-am bucurat prea tare. Cand am intrebat am citat exact persoana care putea sa-mi dea raspunsul asteptat si nu unul evaziv, cum de altfel am primit. Nu stiu de ce e asa mare secret. Asteptam un raspuns de ex la procesor: Novatek, Ambarella, la senzor Sony Starvis, Omnivision sau ce or mai fi. Faptul ca e integrata si discreta e marele avandaj dar vreau sa o compar cu ceva. Poate "afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul".

Link spre post
Acum 1 oră, HanDop a spus:

Multumesc!

M-am bucurat prea tare. Cand am intrebat am citat exact persoana care putea sa-mi dea raspunsul asteptat si nu unul evaziv, cum de altfel am primit. Nu stiu de ce e asa mare secret. Asteptam un raspuns de ex la procesor: Novatek, Ambarella, la senzor Sony Starvis, Omnivision sau ce or mai fi. Faptul ca e integrata si discreta e marele avandaj dar vreau sa o compar cu ceva. Poate "afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul".

Te salut @HanDop. Incerc sa obtin un raspuns mai concret pentru tine. Chill.

Link spre post

Eu as intreba producatorul (sau reseller):

Address: 247-251 Splaiul Unirii Street
030137 Bucharest, Romania

Phone: +40 21.410.95.58 / +40. 21.410.05.83

Fax: +40 21.411.63.47

Email: office@falcon.ro

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...