Sari la conținut

Dacia Duster facelift - Renault Duster Rusia

Postări Recomandate

Pe net au aparut cateva poze cu facelift-ul Renault Duster, Duster-ul ce va fi produs la Avtoframos Rusia.

Se poate observa o consola centrala redesenata si un spatiu de depozitare situat in partea de sus ce poate gazdui un lcd gen Renault Megane, pe care vor fi afisate diverse informatii cum ar fi temperatura si informatii de la sistemul audio.

Este posibil ca noua consola centrala sa cuprinda un sistem de climatizare automat (climatronic) si un sistem de navigatie.

La plansa de bord se mai poate remarca o schimbare la nivelul consolei ce contin indicatoarele de bord.

La exterior schimbarile aduc o grila cromata restilizata ce poarta logo-ul Renault.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
imi place bordul acesta nou atat dpdv al esteticului cat si ca format practic!

in schimb, prefer grila actuala la exterior...

subscriu lui dusty2010 cu partea cu grila... Cat despre interior nu pot spune ca arata mult mai bine pt ca nu-i foarte luminoasa poza si nu imi dau seama si cat de practic este. Ceea ce disting eu prin poaza as putea spune ca-mi place, dar... nu foarte mult.

Link spre post
  • 1 year later...

Ar fi bine venit un facelift , acolo unde mici lucruri se pot indrepta , eu spre ex , daca ar pune si o cutie automata mi-as lua unul ... as da banii in plus sa puna EDC pe 1.5 dci cum e pe megane sau fluence .

Link spre post

Ar fi bine venit un facelift , acolo unde mici lucruri se pot indrepta , eu spre ex , daca ar pune si o cutie automata mi-as lua unul ... as da banii in plus sa puna EDC pe 1.5 dci cum e pe megane sau fluence .

cred c-ar fi cam scump sa dezvolte o cutie cu dublu ambreiaj pentru duster...

Link spre post

Pai ... nu prea e nevoie sa o dezvolte ca ea exista deja de prin 2011 pe megane si fluence ... probabil adaptari ca dusterul e si 4x4 fata de celelalte care sunt 4x2

Eu unul , as da inca 1500 euro sa fie automat (automata d'asta cu dublu ambreiaj edc) si as mai da 800-1000 euro sa fie o automata clasica cu cel putin 5 rapoarte

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...