Sari la conținut

Dusterul meu


Postări Recomandate

Salutare  comunitate !

Am intrat in posesia unui duster second  in august  an fabricatie 2015 PH2 110cp diesel 4x4 , navigatie, ABS, ESP, functie ECO, oglinzi reglabile manual, 24000 KM, 10500 euro, adusa din Austria.

A trebuit sa investesc ceva in ea avea amortizorul si rulmentul spate stanga varza , placutele de frana erau aproape gata , am inlocuit si sabotii frana, va trebui sa inlocuiesc si bieletele antiruliu cam troncane la denivelari , cam atat am de spus deocamdata . Ma bucur ca am intrat si eu in aceasta comunitate.
 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

din cate am intele la ph2 nu se pot da km inapoi poate ma insel nu stiu 

Am verificat la reprezentanta la Renault si in baza lor de date apare o singura revizie in iulie 2017  pe la 23800 si ceva  si o interventie la tinichigerie in spate dreapta.

Editat de adytzu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Simplu: 24mii parcursi de un carnat inept care a facut scoala de soferi cu femeia de serviciu. Eu am discurile ca noi si placutele idem. Daca aduni astea cu posibilitatea sa fii fost parcursi in teren de ca*at in marea lor majoritate + mers tare/neadaptat.. you have your answer.

Editat de mugur
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Devalorizarea e mare in nici doi ani. 18300 euro 1.5 dci versiunea Ambiance cu navigatie, in Austria. 17300 euro la noi, 1.5 dci 4x4+navigatie insemnand obligatoriu Laureate (echiparea de top). Pret de rascumparare in reprezentanta Dacia la buyback, pentru 20.000 km parcursi si stare impecabila: minim 11000 euro. Deci ei o revand cu minim 12.000 euro, daca nu 13.. Tu ai luat-o cu 10.500 euro de pe piata libera. Nu-i ca ai facut o afacere. Diferenta fata de un second hand luat de la dealer inseamna oglinzi incalzite si cu reglaj electric, airbaguri laterale si niste chestii de design, gen manere in culoarea caroseriei sau jante mai smechere. Plus juma' de an garantie, care nu strica.

Dura primire ti-am mai facut :) Important e ca tu sa fii sanatos iar motorul sa nu fi avut de suferit. Cred ca austriacul a carat piatra din munti de s-a dus amortizorul si rulmentul.

Bine-ai venit si.. sper ca nu te-ai suparat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...