Sari la conținut

Intalnire Dusteristi din Romania, editia I iulie 2011!

vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?  

36 membri au votat

1. 1. vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?

• da
      32
    • nu
      4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 205
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Azi am discutat telefonic cu un membru din cei care vin(duminica) cu Dusterul preparat de la RTR. Vor veni si cu ceva tricouri cu sigla lor asa ca pregatiti banisorii...Bani,bani si iarasi bani. :mrgreen:De asemenea eu zic pentru vizita la uzina de vineri sa ne intalnim la 14.30 la benzinaria Petrom de la jonctiunea A1 cu drumul spre Campulung (langa Euromall). ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri am stabilit si locul unde vom stabili baza noastra pentru Intalnire: Pensiunea Cheile Dambovitei, amplasata pe drumul ce duce din localitatea Podu Dambovitei (intre Rucar si Bran) spre Satic si lacul de acumulare Pecineagul la 3,5 km, pe partea stanga a drumului in sensul spre Satic (la cateva sute de metri de la iesirea din Cheile Dambovitei – atentie a nu se confunda cu Cheile Dambovicioarei!) de la drumul european/national Campulung-Brasov.

pentru cei intarziati care vor totusi sa se inscrie in ultimul moment avem optiunea "late booking" cu o taxa suplimentara de 50 lei de auto fata de taxa de inscriere standard! restul costurilor raman aceleasi.

cei care vor doar sa fie privitori de pe margine (cu sau fara auto), ii asteptam cu mare placere, fara nici o taxa, la baza de la pensiune, sambata 23 iulie ora 09.00 si/sau duminica 24 iulie ora 10.00!

Link spre post
Baietii Daciei ce au participat la TAT 2011 WE trecut mi-au spus ca au vorbit cu cativa de prin Hunedoara si este posibil sa avem surprize neincapatoare pe la pensiune. ;)

pai ar trebui sa ne spuna din timp ca poate nu mai sunt locuri de cazare.

Link spre post
Azi am discutat telefonic cu un membru din cei care vin(duminica) cu Dusterul preparat de la RTR. Vor veni si cu ceva tricouri cu sigla lor asa ca pregatiti banisorii...Bani,bani si iarasi bani. :mrgreen:De asemenea eu zic pentru vizita la uzina de vineri sa ne intalnim la 14.30 la benzinaria Petrom de la jonctiunea A1 cu drumul spre Campulung (langa Euromall). ;)

cred ca pt dusty2010 si pentru mine o sa fie ceva ma anevoios sa venim la benzinarie tinan cont ca venim de la Rucar. cred ca ramane sa ne-auzim prin tilifon. Eu mi-as lua ceva tricoaie de la RTR, asa ca pregatesc lovelele, dar cam cate?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...