Sari la conținut

Intalnire Dusteristi din Romania, editia I iulie 2011!

vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?  

36 membri au votat

1. 1. vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?

• da
      32
    • nu
      4

Postări Recomandate

Eu unul aş veni la întâlnirea cu oficialii Dacia doar pentru a le reaminti că stau destul de rău pe partea de after-sales cu toate documentele din service care au produs nemulţumiri … aşa ca un feed-back asupra faptului că service-urile sunt lăsate cam de izbelişte …

Pai hai ca nu-i mare lucru.Pe de alta parte s-ar putea sa avem si un echipaj de uzina cu echipari speciale de OFF ( din cei ce au participat la TAT anul trecut) si vedem in direct ce modificari au facut. Oricum au roti mi se pare de 18" si alte cele. Sper sa ne confirme venirea ca ar fi interesant... 8-)

Melcule, sigur nu au roti de 18''. Alea de la tat au 31'' - echivalentul a 245/70/16 daca nu gresesc - si cu profil simex. Pentru offroad e necesara janta cat mai mica si balon cat mai mare, de aici multe japoneze mari au 35''-uri cu jante de 15 >8j.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 205
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Adica vei plati discurile? WTF? Zi despre ce service e vorba, merita facuti de rahat.

In alta ordine de idei, n-am vazut costuri pentru participantii la eveniment pentru numai o zi, mai exact sambata.

Nu platesc eu discurile le plateshte varza ala de mecanic ar fi fost culmea sa le platesc eu . Azi m-a sunat sa ii spun seria de la masina pt. ca nu ii da fabrica fara seria de masina.

Serviceul este unul mare cunoscut in Bucuresti dak vrei iti spun in pm.

Salutare

Link spre post
Adica vei plati discurile? WTF? Zi despre ce service e vorba, merita facuti de rahat.

In alta ordine de idei, n-am vazut costuri pentru participantii la eveniment pentru numai o zi, mai exact sambata.

Nu platesc eu discurile le plateshte varza ala de mecanic ar fi fost culmea sa le platesc eu . Azi m-a sunat sa ii spun seria de la masina pt. ca nu ii da fabrica fara seria de masina.

Serviceul este unul mare cunoscut in Bucuresti dak vrei iti spun in pm.

Salutare

Daca ai intrat la ei , automat aveau datele de fabricatie, cod VIN. Sunt foaaarte profesioniti si numai prin prisma acestui fapt.Alta data du-te la altii ca Bucurestiul e plin de US-uri agreate Dacia. 8-)

Link spre post
Eu unul aş veni la întâlnirea cu oficialii Dacia doar pentru a le reaminti că stau destul de rău pe partea de after-sales cu toate documentele din service care au produs nemulţumiri … aşa ca un feed-back asupra faptului că service-urile sunt lăsate cam de izbelişte …

Pai hai ca nu-i mare lucru.Pe de alta parte s-ar putea sa avem si un echipaj de uzina cu echipari speciale de OFF ( din cei ce au participat la TAT anul trecut) si vedem in direct ce modificari au facut. Oricum au roti mi se pare de 18" si alte cele. Sper sa ne confirme venirea ca ar fi interesant... 8-)

Melcule, sigur nu au roti de 18''. Alea de la tat au 31'' - echivalentul a 245/70/16 daca nu gresesc - si cu profil simex. Pentru offroad e necesara janta cat mai mica si balon cat mai mare, de aici multe japoneze mari au 35''-uri cu jante de 15 >8j.

Corrrect. Iata si foto cu dimensiuni cu tot. Cele mai mici au fost folosite anul trecut la TAT.Celelalte sunt acum folosite (Trial Mures) TAT 2011 ...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...