Sari la conținut

iesire soft off road de 2 zile pe Transalpina si Strategica

Postări Recomandate

Eu unul am "calculat" cam la 6 ora de plecare din Bucuresti pentru a fi la 9 la Voineasa. Dar eu, cum spuneam mai sus, ma inscriu numai pentru sambata.

ai calculat destul de bine (1 ora A1, 1 ora Pitesti-Rm Vl, 1 ora Rm Vl-Voineasa). o sa te rog sa imi dai pm cu nr tau de tel ca sa ne auzim sambata dimineata la tel (in jurul orei 8.30-8.45) ca sa stim unde te afli in drum spre Voineasa.

Recomand anvelopele de iarna sau de off-road si cand plecam pe "coclauri" sa reducem presiunea in pneuri la 1,6-1,7. deci, cine are, e bina sa aduca si compresor ca sa le umflam cand o sa plecam spre casa pe sosea (de la Vidraru)...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 106
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Dar..., intrebarea e, cand se pleaca din Bucuresti?

Eu propun sa ne intalnim cu totii la intrarea pe A1 (in parcarea Praktiker) la ora 18.00. ce ziceti?

Ok in ceea ce ma priveste... Tinand cont ca eu lucrez pana la orele 17.00 si sunt undeva prin Militari, pt mine e perfect. Si cu partea de anvelope, si eu m-am gandit cam la acelasi lucru..., da' eu sunt baftos caci le am acasa in balcon si dureaza can 20 min sa le pun pe masina.

Link spre post
N-avem nici AT-uri, nici de iarna (ca-s la depozit alea de iarna). Problem mare cu cele din dotarea standard? Pe mine "soft off-road" ma duce cu gandul la ceva abordabil lejer cu ce are masina nativ.

pe Transalpina e asfalt, pe Strategica (sus la golul alpin) e piatra si iarba. vor fi probabil ceva "icnituri" la urcarea/coborarea spre/dinspre Strategica si pe valea Oltetului. Daca cineva va avea probleme cu "gumele" de vara il ajutam noi cu trasul/impinsul.... deci nu e obligatoriu ci doar e o masura de precautie suplimentara datorita ploilor/zapezilor din ultima vreme. daca era soare si cald cateva zile inainte de excursie atunci chiar nu cred ca era vreo problema cu anvelopele de vara.

Link spre post
Dar..., intrebarea e, cand se pleaca din Bucuresti?

Eu propun sa ne intalnim cu totii la intrarea pe A1 (in parcarea Praktiker) la ora 18.00. ce ziceti?

Ok in ceea ce ma priveste... Tinand cont ca eu lucrez pana la orele 17.00 si sunt undeva prin Militari, pt mine e perfect. Si cu partea de anvelope, si eu m-am gandit cam la acelasi lucru..., da' eu sunt baftos caci le am acasa in balcon si dureaza can 20 min sa le pun pe masina.

si eu am AT-uri pe masina asa ca suntem 2 masini care vom avea aderenta mai buna ca sa ajutam, daca e cazul!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...