Sari la conținut

Duster Laureate 1.2 Tce 4X4

Postări Recomandate

Am fost ieri la dealer si am primit factura pe alarma. O avea, dar uitase sa mi-o dea :-)

Intr-adevar, consumul instant nu apare sub 30 km/h, deci n-o sa-mi fie prea de folos in oras, desi eu imi facusem mari sperante in el :frantics:

Multumesc pentru sfaturi. Urmeaza si poze ;-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

- Treptele de viteza mi se pare ca sunt cam greu de nimerit. Cel putin prima treapta, care pare a avea o pozitie mai aparte, de mai multe ori am nimerit direct intr-a 3-a...

Asa am patit si eu de doua ori la plecarea de pe loc si o data intr-o depasire,cand in loc de a 5-a i-am dat a 3-a,dar asta si din cauza cotierei pusa ulterior,cotiera care ma cam deranjeaza...noroc ca am accelerat instantaneu si nu s-a simtit acel sock specific aproape de loc,doar am mers cu viteza plafonata vreo cativa metri la turatia maxima pentru treapta a 3-a si bineinteles norocul meu ca nu venea nimic pe contrasens!!!

- Functia start&stop este chiar misto... In altele cazuri insa este un chin: se pare ca nu stie de mersul bara la bara si se incapataneaza sa se activeze tot timpul. In acest caz cred ca trebuie oprit manual.

Asta ma deranjeaza si pe mine,dar mai mult la inceput m-a deranjat si m-a facut cu nervii,aici fiind totul in panta si mai ales ca veneam de pe o masina care are cursa la pedala de ambreaj jumatate cat o are un Duster,functia asistenta la plecarea din panta!Efectiv m-a terorizat pana am descoperit ca se poate anula ridicand si coborand usor frana de mana!

In rest felicitari pentru achizitie si cat mai multi km fara probleme! ;)

Editat de TheVolverine
Link spre post

Intr-adevar, consumul instant nu apare sub 30 km/h, deci n-o sa-mi fie prea de folos in oras, desi eu imi facusem mari sperante in el :frantics:

Sincer nu stiu la ce e util consumul instant per ansamblu - poate asa orientativ sa vezi cam cat consuma la mers constant, in ce trepte si la ce viteza... dar in rest nu cred ca are sens sa mai stai cu ochii pe el (la accelerari bruste si urcari de panta numa' te sperii).

Link spre post

Vin si primele poze:

post-3915-0-27922600-1476445693_thumb.jpg

post-3915-0-32225400-1476445696_thumb.jpg

Nu am ales pack look ca nu mi-au placut cum se potriveau pragurile/scuturile colorate argintiu (doar colorate, ca daca erau din aluminiu era alta treaba) pe masina inchisa la culoare.

Cat despre geamurile cu tenta fumurie, am ajuns la concluzia ca esta mai buna folie. Intentionez sa pun folie pe spate, ceva intre cea "mata" (5%) si fumuriul cu care vine din fabrica. Stie cineva cam cat este transparenta geamurilor fumurii din pack look?

45km la bord :)

post-3915-0-67911600-1476445694_thumb.jpg

Noul tip de covorase de cauciuc acopera foarte bine, au fost testate la greu zilele trecute cu ploaie si noroi ;-)

Cat despre consumul instant, ma interesa sa fac diverse teste: cu eco, fara eco, moduri de schimbat vitezele, etc.

Dar acum vad si partea buna, cum in oras nu ma prea ajuta, as putea alege alta informatie pe "zgarcitul" computer de bord. Chiar mi se pare cam aiurea sa vezi doar o singura informatie si sa tot derulezi printre cele 7-8 (sau cate or fi) informatii afisate. Acum, cea mai importanta functie ar fi ceasul :lol: Si nu e o gluma, ca nu am ceas pe nicaieri, nici macar pe radio (nu am ales medianav-ul). Sau se poate configura sa apara pe radio?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...