Sari la conținut

Duster Orange 1.6 16V 114 Cp 4X4 E6

Postări Recomandate

Salutare, revin cu o întrebare.

În curând tre să-mi vină mașina și să fac actele pentru credit, se merită garanția extinsă?

Eu zic că nu voi depasi 100.000km în următorii 5 ani, cum n-am făcut nici cu prima mașină, as lua pentru primii 5 ani Dacia Extenso ~950 lei, voi ce ziceți?

Mulțumesc de păreri.

Părerea mea este că merită. Eu am vrut s-o fac ulterior şi nu a mai fost posibil.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am fost să duc actele pentru dosar...și am și văzut-o, cică aseară a sosit Urmează să mai pună protecțiile. @t0rquemada camera e deja montată din fabrică, într-adevăr senzorii față nu vin, și d

protectii gasesti la planetara mai ieftine si le montezi la iei

Bine ai venit pe forum ! Asteptare usoara !   Legat de optionale: senzorii pe fata o sa-i bleastemi la fiecare pata de noroi ( sau asa ziceau unii care au pus aftermarket), treptele laterale, dac

Salutare, revin cu o întrebare.

În curând tre să-mi vină mașina și să fac actele pentru credit, se merită garanția extinsă?

Eu zic că nu voi depasi 100.000km în următorii 5 ani, cum n-am făcut nici cu prima mașină, as lua pentru primii 5 ani Dacia Extenso ~950 lei, voi ce ziceți?

Mulțumesc de păreri.

Nu se ştie când ai nevoie...dacă vei avea!

Link spre post

Eu am optat pentru protectii laterale (cumparate din alta parte dar montate la dealer) si chiar ma uitam zilele trecute ca m-au salvat de o dunga care fara ele era direct pe tabla. Si am si garantia extinsa, am zis ca nu se stie niciodata macar cat am creditul sa fie masina in garantie si asigurata CASCO.

Link spre post

Am fost să duc actele pentru dosar...și am și văzut-o, cică aseară a sosit

f3860450408745e9ccc8ca39679db45e.jpg

a13d76bd1cd42d6f286089cc776f57ed.jpg

Urmează să mai pună protecțiile.

@t0rquemada

camera e deja montată din fabrică, într-adevăr senzorii față nu vin, și după ce mi-a arătat unde-i montează am renunțat instant, se vedeau urât.

Vă mulțumesc de info.

Editat de Marcko
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...