Sari la conținut

Postări Recomandate

Felicitari.

Inca un benzinar 4x4 TCe in comunitate.

Sunt convins ca o sa te multumeasca aceasta motorizare.

Asteptam primele impresii

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In aprilie ar trebui sa ajunga si al meu...Cam mare asteptarea din ianuarie..Un prieten a dat comanda azi la un laureat cu navi..scaune incalzite, senzori parcare..culoare alb..joia viitoare ii ajunge..

Editat de Micutzu666
Link spre post

Sunt foarte incantat de masina. E o placere sa o conduci. Silentioasa, stabila. E atat de silentioasa ca daca ploua si iesi langa ea nu o auzi. E silentioasa si in mers si destul de puternica. Pe parte de 4x4 cat am mers cu ea se comporta bine. Am urcat cateva drumuri prin padure fara sa ma straduiesc, niste drumuri de tara mocirloase pe niste dealuri. Cam atat. Fara probleme. Doar ca pe dealuri am incaltat-o cu noroi pe roti. Desi am vazut ca sare de la roti nu prea s-a murdarit pe caroserie. S-ar vedea, e alba :) .

Singurul lucru care ma preocupa e consumul. In regim mixt e 8. E inca in rodaj, cei de la reprezentata mi-au spus ca scade. In prima saptamana era 8.3. Dupa un drum lung si mai intins pe urmatorul plin am vazut si 7.6. Acum e 8, desi am mers mult urban dar si cu 60 intins prin localitati. Poate colegi cu tce 125 pot sa spuna cum se comporta in timp.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...