Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saulut,ma numesc mugurel sint posesor de auto dacia din anii 90. Am trecut prin aproape toate modelele.De luna viitoare voi fi si posesorul unui duster nou diesel 4x4.

Hai sa va spun o vorba cu carligul... Eu am carligul acela original Dacia (Se vede in pozele cu masinuta pe topicul ei...) El are o "grinda" de otel de 50x50mm parca, care e prinsa intre lonjeroanel

Bun venit iti ureaza un proprietar de toate modelele de la 1300 ('74) pana la Duster

Iti urez inca de pe acum bun venit in comunitate si sa ne vedem cu bine la urmatoarele evenimente/ intalniri!

Valcea are multe zone frumoase de strabatut cu Dusterul.

Editat de 44CCI
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am depus avansul in aceasta saptamina,pentru duster diesel 110 cp orange,culoare vert altai.

Termenul de livrare pina la 24 aprilie (eu sper sa intirzie pina in mai).

Am programat o iesire cu rulota de 1 mai si as vrea sa o fac tot cu loganul nu cu dusterul cel nou,dar vom vedea.

Mentionez ca loganul kiss fm 2008 diesel 85 cp 70000km, il dau la dealer cind v-a venii cea noua prin programul buy back.

Imi poate spune cineva daca pierd garantia masinii daca aleg sa-i montez eu cirligul de remorca?Nu in service,ci acasa.

Link spre post

(....) Am programat o iesire cu rulota de 1 mai (...)

Ce frumos... Esti si rulotist...! Bun venit si in gasca Dusteristilor Rulotisti...

Imi poate spune cineva daca pierd garantia masinii daca aleg sa-i montez eu cirligul de remorca?Nu in service,ci acasa.

In mod normal da... dar doar daca montajul il faci complet aiurea si faci niste nefacute pe la instalatia electrica. Dar, tinand cont ca ai mai avut cui si pe Logan, ma-ndoiesc ca ai sa ai vre-o problema la montare. Eu mi-am montat singur instalatia si... n-am avut nici un necaz, nici cu instalatia si nici cu Garantia.

Apropo, ca si informatie, daca ar fi sa pierzi garantia, nu o pierzi decat pe partea electrica catre spatele masinii.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...