Sari la conținut

Relatia Stransa Dintre Siguranta Bricheta - Soft Medianav

Postări Recomandate

Ai reusit cumva sa iti dai seama / amintesti din ce cauze a murit siguranta aia? Consum prea mare, scurt-circuit, contact imperfect sau pur si simplu era proasta ?

Nu imi amintesc exact de ce s-a "dus" siguranta aceea, dar am o banuiala. Bricheta o folosesc doar pentru incarcat telefonul. De cateva ori am introdus incarcatorul, dar dupa aceea am si rotit in asa fel, ca partea unde iese cablul din incarcator sa fie orientat catre bord, si sa nu atarna inspre interiorul habitaclului. Probabil la miscarile acestea de rotatie a incarcatorului s-a fi produs vreun scurt circuit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De la rotit a fost 150%. Am mai scris aici. Sunt 2 "urechi" ininteriorul prizei, legate la [+], care au rol de a retine bricheta când e apăsată si de a o elibera dupa ce s-a încălzit. Lamelele de [-] ale unor incarcatoare / dispozitive de alimentare din bricheta, la rotire, pot atinge acele lamele si provoca scurtcircuit. Prizele "standard" 12V (de ex. de pe masini fără pachet "fumători") cred ca nu au problema asta.

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...