Sari la conținut

[Vand] Scut Aluminiu Nou Pret 600 Lei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Merge si la capone asa balcanic. Balcanica si vanzarea din moment ce scrie 600 de ron in postul initial, si nicidecum ca pleaca de la 600ron in sus.   Primul care il ceruse trebuia sa devina posesor

Regula pietei ar zice primul venit primul servit. Dar acuma asta e 611 lei   Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Balcanic ar fi fost daca licita 630 lei si 1 ban

Vand scut Aluminiu nou...pret 600 lei.Nu are suruburile de prindere pe spate si distantierele dar nu-i problema de achizitionat asa ceva...pentru cine-l vrea...

Ma intereseaza. Am dat PM.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut baieti,

Avand in vedere ca sunt 2 solicitanti(ambii din Buc) si eu am o sg bucata, ca sa nu existe comentarii si favoritisme ,aplicam regula pietei ,adica va astept sa licitati...Intre timp incerc sa va fac rost si de suruburi si distantiere...

Mentiune: livrarea luni in Bucuresti...

Link spre post

Aveti grija sa folositi exact distantierele si suruburile cu care au venit scuturile. Distantierele se pot face dar suruburile cred ca trebuie alea

Care ar fi acele "exact" distantiere si suruburi?

Distantierele se pot face rost de la orice service auto (saibele de la distributie) iar suruburile... Cele de pe fata raman cele cu care este prins cadrul motorului pe caroserie iar cele din spate... niste suruburi oarecare (pe dimensiune)

(...)adica va astept sa licitati...

Incep eu (ca al 3-lea) solicitant cu o oferta de 610 ron!

Intrebare: Care-i data limita a licitatiei?

PS: Eu am da'... vreau sa-l schimb (ca-i stramb)!

Link spre post

Suruburi de prindere spate pe metric apropiat de diametrul gaurii de trecere din scut si cu pas mai marunt...Nu-s cerinte speciale pt ca nu sunt solicitari mari....In cel mai rau caz se preseaza pe scut(in anumite momente mai delicate in off) fapt ce nu duce la solicitarea suruburilor de prindere...scutul sprijinindu-se pe suportul masinii...La forfecare foarte putin sunt solicitate atunci cand este tarat prin noroi...

Link spre post

Suruburi de prindere spate pe metric apropiat de diametrul gaurii de trecere din scut si cu pas mai marunt...Nu-s cerinte speciale pt ca nu sunt solicitari mari....In cel mai rau caz se preseaza pe scut(in anumite momente mai delicate in off) fapt ce nu duce la solicitarea suruburilor de prindere...scutul sprijinindu-se pe suportul masinii...La forfecare foarte putin sunt solicitate atunci cand este tarat prin noroi...

Nu am inteles mare lucru, dar m-ar interesa si pe mine :).. 2 suruburi se gasesc ele... In caz ca este valabila si o astfel de oferta: 620, insa DOAR dupa 1 decembrie.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...