Sari la conținut

Postări Recomandate

Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real, livrare in tara prin curier door-to-door!!!!!!!

TEL: 0727464433

YM ecosatmultiservice

site: http://www.xenongt.ro

KIT XENONGT HID DIGITAL H7,H3,H1,.....H10,H11,H13,H8 - 130.00 RON/KIT

KIT XENONGT HID DIGITAL H4 BIXENON - 180.00 RON/KIT

KIT LUPE COMPLET - 390.00 RON/KIT CU TRANSPORT INCLUS

KIT LUPE FARA BALLAST - 290.00 RON/KIT CU TRANSPORT INCLUS

ACCESORII SI BECURI XENON:

BEC XENON H7,H3,H1,.....H10,H11 - 60 RON/SET

BEC XENON H4 BIXENON - 90 RON/SET

BEC XENON D2S,D1S,D2R,D1R - 100 RON/SET

BALLAST DIGITAL - 60 RON/BUCATA

ANULATOR BEC ARS - 20 RON / BUCATA

SOCLU BEC ( ADAPTOR ) - 20 RON / BUCATA

PRODUSELE CU GARANTIE AU 12 LUNI BALLAST SI 6 LUNI BEC

LIVRARE IN ORICE LOCALITATE DIN TARA PRIN FANCOURIER SI POSTA ROMANA CU PLATA PRIN RAMBURS

CAUTAM PENTRU COLABORARE INSTALATORI KIT XENON!

culori disponibile 6000k si 4300k

bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set

bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set

bec xenon d2s - 100 ron/set

ballast digital - 60 ron/set

anulaor bec - 20 ron/bucata

soclu bec - 20 ron/bucata

obeservatii: Produsele sunt marca noastra brand "XENONGT" si numele produsului "EAGLEYE" , Daca produsele noastre sunt ieftine asta nu inseamna ca au o calitate indoielnica . Avem aceste preturi pentru ca reprezentam un brand 100 % romanesc care este este din punct de vedere calitativ cu mult superior celor ce sunt la ora actuala pe piata . Pentru a sustine calitatea ne-am permis sa serigrafiem cu laser brand-ul pe produsele noastre , deci vindem un brand nu un no name! Multumim pentru incredere!Produsul kit xenongt digital ese compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0.2% , din punct de vedere constructiv si calitativ este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica . Pentru unele autoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor de bec ars .Ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate (litera A ),seria produsului si numarul lotului din care face parte (daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic . Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real, livrare in tara prin curier door-to-door!!!!!!! TEL: 0727464433 YM ecosatmultiservice site: http://www.xenongt.ro   KIT XENONGT HID DIG

Calitatea produselor e laudata si de mine!

Multumesc pentru reclama! Dar stii ca imi este teama de aceasta reclama?Multi inteleg ca eu as cere asta "reclama", eu vand acest produs si vreau ca lumea sa fie multumita , banii se fac greu si de cheltuie ushor , stiu ce inseamna sa dai un ban pentru care ai muncit pe un produs care in timp simti ca nu este ok , niciodata nu o sa ma supere daca produsul meu este criticat pentru ca asta ma face sa ridic standardul de calitate si nu ma dereanjeaza daca clientii mei imi dau sfaturi si pareri ma ajuta mult pentru ca ei folesesc cel mai mult produsul si stiu ce vor de la el. Multumesc mult si o seara placuta!

Link spre post
spuneti si voi exact ptr cei care nu prea se pricep...special ptr duster niste lupe ieftine, medii, si scumpe, cu/fara lupa

ai 10 modele si nu inteleg nimic...te rog

Salut! :) daca ai un DUSTER eu iti recomand pentru faza scurta ca xenon un kit de 4300k acesta este la 160 ron +24 ron transport , lupele sunt un moft dar nu imposibil de instalat , dar iti spun ca un kit xenon de 4300k este suficient ! cere o parere la colegul DALEX

Link spre post
  • 2 weeks later...

OFERTA IMPORTATOR, PRODUSELE EXISTA IN STOC PRETURILE SUNT REALE!!!!!

TEL: 0727464433

YM ecosatmultiservice

KIT XENONGT HID DIGITAL H7,H3,H1,.....H10,H11,H13,H8 - 170.00 RON/KIT CU TRANSPORT INCLUS

KIT XENONGT HID DIGITAL H4 BIXENON - 230.00 RON/KIT CU TRANSPORT INCLUS

BEC XENON H7,H3,H1,.....H10,H11 - 60 RON/SET

BEC XENON H4 BIXENON - 90 RON/SET

BEC XENON D2S,D1S,D2R,D1R - 100 RON/SET

BALLAST DIGITAL - 60 RON/BUCATA

ANULATOR BEC ARS - 20 RON / BUCATA

SOCLU BEC ( ADAPTOR ) - 20 RON / BUCATA

PRODUSELE CU GARANTIE AU 12 LUNI BALLAST SI 6 LUNI BEC

LIVRARE IN ORICE LOCALITATE DIN TARA PRIN FANCOURIER SI POSTA ROMANA CU PLATA PRIN RAMBURS OFERTA VALABILA IN LIMITA STOCULUI

CAUTAM PENTRU COLABORARE INSTALATORI KIT XENON!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...