Sari la conținut

Alimentare 12V Fara Siguranta Sau Printr-O Siguranta Mare, Daca Exista Deja (10A)

Postări Recomandate

Salutare,

intr-un final a ajuns masina, ieri am luat-o de la dealerul din Sibiu, si ne place :)

Acum incep sa ma gandesc "personalizare" , eu merg destul de des cu un Hexacopter la pozat/filmat si bateriile le incarc de obicei pe masina, pana acum cuplam direct la bornele Polo-ului firele de la incarcatorul de baterii (cel din poza de mai jos) si lasam sa mearga masina to timpul cat incarcam bateriile. Acum la duster as vrea sa imi trag niste fire in interior sa nu mai tot cuplez pe borne, imi puteti da niste sfaturi de unde as putea trage +12v dar fara sa fiu limitat de vreo sigurnata, sau daca este vreo siguranta mare atunci e ok, de obicei incarc bateriile la 6A curent constant, incarcatorul probabil trage ceva mai mult din baterie in timp ce incarca .

icharger106b.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine ati venit pe forum !

Sa te bucuri de masina!

1. E un topic aici si poate se pot uni, acesta cu cel de acolo, daca se considera util;

2. In general 12V gasesti pe la cutia cu sigurante, dar din motive de .... sa zicem viata mai linistita nu se afiseaza asa tare pe forum .

In manualul de utilizare cred ca ai si cutia de sigurante din habitaclu si cam ce inseamna fiecare pictograma de pe capac. Pe vechiul logan, la dezaburire aveai o siguranta destul de mare si plus permanent.

Link spre post

Mersi, am citit de dimineata topicul ala ca si eu vroiam sa-mi iau o camera, am vazut una la vreo $50 care pare foarte buna, diferenta intre topicuri este doar consumul mult mai mare la mine, + permanent de care se discuta dincolo era direct din baterie ? sau tot printr-o siguranta?

Link spre post

Plusul permanent e functie de "gusturi", dar nu recomand fara o siguranta de protectie. Ma gandesc ca un 30A te multumeste, dar macar ai protectie la scurtcircuit ca la suprasarcina...

Link spre post

Iti recomand sa tragi fir cu siguranta direct de la borna acumulatorului. E cea mai sigura solutie si pe deasupra, poti sa o demontezi fara a se vedea urma de interventie in instalatia electrics pentru a nu pierde garantia. Ca inspiratie, te poti uita la cablurile de alimentare pentru amplificatoare audo auto.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...