Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu sunt curios daca exceptand parrot si ceva chinezisme a mai pus cineva(producator) android (ver. 4.2, 4.4, etc) pe un 2DIN auto sau ce variante mai stie cineva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 47
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vin si eu cu o parere pe care multi o vor critica: nu vreau android sau alte jucarele din astea pe nimic din masina... medianavul asa cum e + RVC mi se pare ok (fara menavrus si alte jucarele); de ce?

Cred ca excesul de tehnologie e mai mult o dependenta decat o necesitate. Nu inteleg in ruptul capului, mergand de acasa la serviciu (80% din timpul de utilizare a masinii la fel ca cei mai multi dint

Istoria are tendinta sa se repete...pentru ca...oameni...   „Mult stimate domnule președinte, Viața țării noastre este tulburată de o nouă formă de transport care se numește cale ferată. După cum b

Posted Images

ma tata, io nu stiu de ce nu folositi HERE. mi se pare mai bun ca maps si igo impreuna si e abia la inceput.

e asa de bun ca cica vreo 3 mari producatori auto vor sa il cumpere si sa il inchida ca nu li se mai vand nav/hartile cu bani grei.

Link spre post

@mugur, poti sa dezvolti un pic de ce e mai bun HERE; eu stiu asa "din auzite" ca e ok in orase, sosele, dar acolo cu exceptia catorva locuri mai estice, ai indicatoare asa ca nu ma omor dupa GPS, iar in offroad... nu cred ca e mai bun ca OSM.

@dr_dumi, naviagatia aia arata fain ( cred ca e dezvoltata pt. Audi, de fostul SVDO) si costa ceva bani si trebuie sa fii conectat la net permanent, varianta care in offroad nu e tot timpul viabila si in "roaming" nu sunt incantat de costuri nici macar in UE, sa nu mai vorbesc de Serbia unde te usuca de bani tariful / MB.

Link spre post

Vsebas, navigatia asa cum o inteleg eu e buna pe sosea. Prin paduri la nivel de poteca eu folosesc mytrails ca imi fac singur hartile. De ce e mai bun here ca igo? Pentru ca igo face lock la sateliti dupa ce mananc o paine, ma duce unde vrea el cateodata nu unde vreau eu, si dupa 8000k facuti cu here mie mi se pare mai bun.

Link spre post

Mi-ar placea sa nu te mai percep atat de agresiv-o-defensiv @Negura

http://www.theverge....arch-navigation

Da, nu am raspuns aici, daca trebuia sa zic ceva. Hai sa ramanem la forum si android. Ca s-o inchidem, @mugur zice fix ce cred si eu: "Mie imi plac absolut toate "gadgeturile" si "features" posibile pe o masina (poa' sa imi puna si 50) cu o conditie: Sa am ABSOLUT la toate un buton on/off ca sa pot alege eu, nu un computer, cand am de gand sa fiu ajutat si cand nu."

@mugur: De Here nu stiam, merci. Bine, n-am mai avut nevoie de gps offline in ultima vreme, m-am descurcat mai mult decat ok cu Google Maps, si nu am mai cautat alte softuri, harti si nu stiu ce. Am mers cu iGo o vreme si mi-a fost suficient. Am mai incercat Waze....mi se pare ok si el, ca inlocuitor de GMaps.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...