Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare, în urma cu puțin timp am achiziționat un suport pentru biciclete marca Menabo.

Suportul a fost folosit de vreo 2-3 ori numai. Este făcut pt transportul a 2 biciclete și se montează pe portbagaj.

A fost achiziționat pe data de 23 martie de nou, a costat 550 lei, dețin factura. Motivul pentru care îl vând este ca doresc sa îmi iau un suport permanent pe plafon ca sa nu mai stau sa îl dau jos/montez de fiecare data când am nevoie. Neavând curte și din cauza hoților suportul asta trebuie sa îl dau jos de fiecare data când îmi termin treaba cu el.

El vine cu o cheie speciala fără de care nu se poate demonta însă pot exista curioși..

Prețul meu este de numai 350 lei, model Menabo Logic.

Contact aici, via pm sau la nr de telefon 0761336039

post-2381-14295162809508_thumb.jpg

post-2381-14295162924141_thumb.jpg

post-2381-14295163051701_thumb.jpg

post-2381-14295163355182_thumb.jpg

Sent from my iPhone 6

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Fratilor... haionul are ca singura modificare (PH2 fata de PH1) abtibildu' pe care scrie 4WD in rest, sunt identice si cu aceleasi dimensiuni!

Gata, am dat suportul. Fie ca noul proprietar să-l folosească cu plăcere. Topicul se poate închide. Va mulțumesc.   Sent from my Samsung Galaxy S6    

Posted Images

Salutare,

Cutia nu am mai pastrat-o. Oricum a avut un tip de ambalaj care odata desfacut, nu ar mai fi mers ambalat la loc. Nu stiu ce sa zic apropo de transport in sensul daca se merita sa platim 50/50 la el, pt ca suportul in sine este destul de greu si totodata voluminos, abia incape in lift, daca intelegi la ce ma refer.

Ma gandesc si la varianta de a ne intalni la jumatatea drumului dintre noi sau poate avem ceva colegi care merg inspre Iasi. Eu unul nu am nici un drum incolo. Tu ai drumuri catre Bucuresti? Am zis asta pt cazul in care curieratul ar depasi valoarea combustibilului platit de noi la o adica daca ne vedem la jumatea drumului..

Suna-ma si poate vorbim mai multe si vedem ce alte alternative mai sunt.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...