Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

La cioara proasta i face Dumnezeu cuib. Dau si scris...

Am gasit Thule wingbar 960 (alea de 108) cu tot cu prinderi de Porshe Cayenne (mega-lol), noi,

cu 300 ron. Vad io cui vand prinderile. Eu o sa sa le pun fix ca Ambivision; mi-a dat o galerie de poze detaliate ca sa nu imi apuc urechile.

Sarumana!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

• 3 weeks later...

Sa stergem prafu' (Copyright torquemada)

Am luat un tracker gps. Nu ca sa aflu unde sunt ca ma descurc si fara el :) ci fiindca am observat ca unele mai fac si ale lucruri in afara de a-ti spune unde se afla.

Asta, (Meiligao VT310) are 5 iesiri digitale si 5 intrari. Din alea 5 intrari 3 sunt digitale (0 sau 1) dar are 2 intrari analogice.

Astea 2 is interesante, zic eu. Pe una pui un senzor de temperatura si pe una poti sa citesti sonda litrometrica. Sau alta sonda tip rezistiv.

Alta chestie interesanta este cum anume trateaza iesirile. Din comanda (SMS sau GPRS)

poti sa dai comenzi imediate (le executa la primirea comenzii) dar toate 5 pot fi si conditionale.

Exemplu conditional: Daca masina nu are mai putin de 10 km nu executa comanda (sau comenzile ca poti sa dai 1, 2..sau pe toate odata)

Cea mai tare faza e ca nu merge prostit. I-am taiat GPS (scos antena) si i-am dat comanda conditionala si nu o ia. Chiar daca ramane fara sateliti

tot nu o executa, conditionarea e data de viteza reala. Sunt doar 2 trepte, 10 sau 20km/h dar e bine. I dai o comanda sa taie motorul si nu o executa pana nu

coboara viteza sub 10km/h :)

Comenzile imediate se pot da doar una cate una si sunt executate indiferent de viteza. Singura solutie sa trimiti mai multe comenzi simultan este

sa fie conditionale.

Aseara am rezolvat "iesirile"

post-3820-0-93219600-1489222276_thumb.jpg

Link spre post

Am si eu un astfel de gps tracker pe mașină. M-a anuntat intr-o seara prins sms ca nu mai am curent la mașină. Am coborât in parcare si am constatat ca uitasem faza scurta aprinsă :)

( o oprisem din telecomandă pe zi si nu am observat luminile)

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Link spre post

l-am luat de pe olx cu 100 ron :))) cre'ca si astazi e convins ca mi-a tras teapa desi sunt sigur ca nu a reusit sa il faca sa isi raporteze pozitia pe harta, ci doar

pe sms. Pe la ora 4 noaptea m-am prins si io de ce nu ma punea "live" pe harta...

daca te uiti pe olx o sa gasesti identic dar cu alt nume. als310, carnat310, etc.

Uite un exemplu, asta e fix aceasi marie cu alta palarie: https://www.olx.ro/o...html#48f32aa5b3

Ca server rulez o instanta de Traccar sub linux (nu l-am facut sa mearga in win8.1 nici mort), dar daca nu te inghesuie sa te complici,

poti sa rezolvi absolut tot doar din SMS-uri.

Cand vine sms cu pozitia lui dai click pe link primit in SMS si iti deschide direct in maps.

Eu am pus Traccar ca am alte asteptari/nevoi de la el. Ca sa afli doar unde este (fara live routes, ci doar instant positioning) nici un fel de soft nu iti trebuie.

Daca iti iei orice trasnaie chinezeasca cu numele BLA-BLA310 te invat si sa il configurezi in 10 minute ca sa nu mai treci prin ce am trecut eu.

Daca insa iei un tracker altul decat Meiligao (sau clonele lui) ma tem ca o sa trebuiasca sa scotocesti singur protocoalele de configurare.

Ma mai descurc binisor (a se citi rapid) cu toata seria TK102-103 si 103B pentru ca le-am mai folosit.

Nu mi-am luat 103B (desi il cautasem) pentru ca nu il avea nimeni, toti ziceau "trebe sa primim".

Mai bine ca nu m-am lipit de TK103B pentru ca are mai putine intrari/iesiri. :) Tot raul spre bine.

Alt tracker foarte bun este Teltonika FM1100 sau FM1200 (1100 mai smecher) dar nu e tocmai ieftin...

P.S. Daca ramane fara alimentarea principala (aia de 12V de la masina) iti trimite SMS :)

P.P.S. Daca ai rabdare si imaginatie poti sa faci multe cu el, nu doar sa afli unde e masina cu/fara hot in ea... :)

Editat de mugur
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...