Sari la conținut

Wishing For A Duster

Postări Recomandate

sunt 3000 de membri, dar adevarul e ca sunt doar 4-5 care vb pe aici si poate 100 care se uita si daca zic ceva in contradictie cu asa zisi admini le suspenda contul foarte tare bafta!

Sun 3000+ membrii... multi si-au facut cont pentru a se putea informa despre aceasta masina...

Tinand cont ca (spre exemplu) eu cunosc personal 40-50 membrii ai acestui forum sunt ferm convins ca sunt mai multi care frecventeaza, discuta, intreaba si dau raspunsuri decat cei cativa mentionati de tine.

Nu cred ca cineva a avut contul suspendat pentru ca a intrebat/comunicat si discutat normal cu ceilalti cititori. Ca au fost unii membrii care au luat cate o pauza... da, e adevarat dar, dupa foarte multe insistente din partea administratorilor/moderatorilor de a se linisti si incerca sa fie mai civilizati.

Cu iertare sa-mi fie dar... atunci cand deschizatorul acestui topic are sentimentele lui proprii pe care le exprima cu multa pasiune, este luat peste picior de cateva persoane care n-au stiut nici o secunda sa faca nimic altceva decat sa semene scandal... Ce-ai vrea tu sa faca un administrator/moderator... sa-i lase pe toti sa-si bata joc de omul in cauza fara a lua o atitudine?

Sa-mi zici si mie daca, vre-odata, vei accepta ca cineva sa-ti intre tie in casa si... sa se-apuce sa-l faca cu ou si cu otet (in casa ta) pe cineva care-ti este tot musafir.

Oare informațiile care un user le-a pus pe dispar odată cu restricționarea contului?

Întreb asta pt ca mie unul nu mi-ar conveni ca odată ce nu as mai fi membru al forumului sa apară info referitoare la userul meu pe net..

Raspuns... da! Si asta este valabil oriunde... pe orice forum .

Sa-mi zici si mie daca ar fi normal ca... peste 5 ani (sa presupunem ca tu nu mai ai Duster si nici nu te mai intereseaza ce se discuta pe acest forum ) cuiva i-ar prinde bine o informatie/poveste pe care ai mentionat-o tu aici dar acea informatie nu mai exista...

Si eu am cerut (si n-am putut) sa-mi fie anulat contul de pe daciaclub.ro. Asta e... mi-am asumat si... n-am mai calcat pe-acolo de 3 ani.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 143
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai comanr mai, eu nu stiu ce sa zic, se pare ca unii oameni nu pot fi intelesi, sau altii nu pot intelege nimic pe lumea asta. Eu nu stiu cum a trait sau cum traieste acel om initiator de topic, dar

mai omule, te rog nu incerca sa ma jignesti, ti-au mai scris altii despre aerul tau de übermensch in ale masinilor, si stilul de comunicare "prietenoasa". Deja m-ai catalogat cateva posturi mai inaint

Un An Nou fericit tuturor!   Sunt bucuros sa am ocazia de a ma alatura comunitatii celor impatimiti de Dacia Duster. Desi nu posed inca un astfel de autovehicul, il sorb din priviri cu fiecare noua

Posted Images

Dupa cum zicea un coleg, acest topic a devenit si el o varza, ca sa mai adaug si eu o foaie la aceasta varza: se pare ca unii sunt invatati cu alte forumuri, nu nominalizez, unde bascalia e la mare rang, din pacate pt cei care cred asta, le spun ca imi pare rau, dar pe forumduster.ro acest lucru nu este permis.

@comanr - cred ca esti printre putinii care a fost iertat de fiecare data, nu te mai jeli :-) , imi esti simpatic, insa uneori mai sari si tu calul :-P

Hai spor la scris, on topic please. Multumesc.

Link spre post

stiti ca eu va ofer modificari cu sens si o abordare corecta a masinii, atat ca exploatare, siguranta cat si ca incadrare a acestei masini in "cartea masinilor", multi isi doresc un loc pe coperta acestei carti insa multa apa curge pe Dunare prieteni dragi si va mai curge.:)

Link spre post

Parerea mea e ca orice om al muncii atat de atins de filoxera poate sa isi cumpere un Duster in ziua de azi, doar daca esti maturator nu poti, desi cu putin efort si atunci poti, reteaua de vanzari ofera multe "avantaje" deci daca iti moare sufletul dupa un Duster, lucru de inteles intr o acceptiune oarecare, trebuie sa ti curga multa apa din gura ca sa nu fii in stare sa il iei, pana la urma asta e si ideea, este un 4x4(part time) accesibil, de asta a fost si inventat, deci de aici , dupa logica mea decenta sa spunem, rezulta doua lucruri:

ori initiatorul topicului umbla cu scara la el sa se scoata din gropi ori nu isi doreste cu adevarat acest Duster si asteapta un nou feislift(cu soft)! :baby:

Editat de comanr
Link spre post

pe mine ma impresioneaza si acum cu ceea ce paote sa faca , unde paote sa ajunga. chiar daa il cunosc foate bine nu a incetat sa ma uimeasca - un sofer bun cu ceva experienta si un duster fara probleme tehnice pot cucerii lumea -

daca mi-as permite - mia-s achizitiona acum unul.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...