Sari la conținut

A demontat cineva barele longitudinale Dacia Duster?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut, Ramasesem dator cu cateva informatii si poze.   Demontarea (dezasamblarea) bărilor (barelor) transversale sau şinelor de pavilion. La Ph2 e un pic mai complicat, deoarece capacele sunt real

Am incercat sa pun linkul dar sincer nu am reusit. Voi incerca totusi sa dau un copy/paste...  

Da' asta e pt PH1... Pt asta ti-as fi zis si eu... La PH2 nu stiu cum e. Oricum... sfatul meu e sa nu umblii acum (pe frig) la ele ca ar putea crapa plasticele din cauza frigului

Posted Images

Erau poze la colegii din DE.

Nu știu cât de ok e de pus link aici către ei.

E diferență față de PH1.

Există un mic risc de rupere a urechile de prindere a jumătăților de carcasă să zic așa.

Poate pun diseară link și poze, în caz ca e permis și mai e nevoie...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi place mult la fostul X-Trail, ca in locul acelor plastice poti opta pentru un set de proiectoare.

http://files.conceptcarz.com/img/Nissan/Nissan-X-Trail-2009_Exterior_Image-011-1024.jpg

Nu am vazut pana acum nimic similar pentru duster, nici macar aftermarket...

Si eu astept pozele... sunt curios daca pe sub acele plastice se poate cobori in masina cu niste cabluri.

Link spre post

Am incercat sa demontez, au parut ca se vor desface cele 2 jumatati si la un moment dat s-a auzit un zgomot pe care nu voiam sa il aud - plasticul parea ca incepe sa cedeze si am renuntat. Merg si negre la alb, cel putin pana mai incolo... Oricum, daca cineva a dat jos si este vreun mic catch va rog sa il comunicati, dar este destul de posibil sa fie vorba doar de ceva mai multa insistenta si o temperatura exterioara mai ridicata, cand plasticul nu este asa ,,casant”.

Link spre post

@dgc_1979 , daca poti astepta pana vineri sau lunea viitoare cand imi ajung proiectoarele, o sa ajung cu masina la Adras sa mi le montez si te anunt de acolo cum se pot scoate usor. Banuiesc ca cei de acolo stiu ce si cum, ii rog sa scoata unu, filmez si postez aici.

As vrea sa le prind pe bara transversala, si sa cobor cu firul cumva pe sub acel plastic, ca sa nu se vada.

Am ales sa mi le montez la reprezentanta 1. ca sa ma asigur ca e treaba profesional facuta, vreau siguranta separata pentru ele samd.

2. ca sa fie montate legal, reglate calumea samd.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...