Sari la conținut

A demontat cineva barele longitudinale Dacia Duster?

Postări Recomandate

Va salut. Voiam sa stiu daca cineva a demontat barele longitudinale de pe plafon la Duster Facelift si imi poate spune cum a facut acest lucru si la ce sa fiu atent sa nu stric/rup etc.

Doresc sa le colantez in argintiu si se pare ca treaba iese mai bine cu barele respective date jos. Va multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut, Ramasesem dator cu cateva informatii si poze.   Demontarea (dezasamblarea) bărilor (barelor) transversale sau şinelor de pavilion. La Ph2 e un pic mai complicat, deoarece capacele sunt real

Am incercat sa pun linkul dar sincer nu am reusit. Voi incerca totusi sa dau un copy/paste...  

Da' asta e pt PH1... Pt asta ti-as fi zis si eu... La PH2 nu stiu cum e. Oricum... sfatul meu e sa nu umblii acum (pe frig) la ele ca ar putea crapa plasticele din cauza frigului

Posted Images

Ma gandesc ca din moment ce se vand plasticele alea in care stau prinse aceste bare, probabil ca undeva sub ele ar trebui sa existe niste prinderi ale barelor longitudinale.

Sa ne tii la curent cu ce ai de gand sa faci ca si pe mine m-a trecut un gand din asta asemanator la un moment dat.

Link spre post

Chiar zilele trecute am vazut un tutorial de demontare bare longitudinale de la LZParts. Scoti capacele de plastic de la capetele barelor, care sunt dealtfel prin presare. Apoi fiecare bara este prinsa in 3 suruburi. desfaci piulitele dupa care iese bara cu totul. Insa am vazut ca cele 3 suruburi raman fixate pe plafon dupa ce vei scoate barele. Treaba de 10 minute toata operatiunea.

Editat de bmcpst
Link spre post

Am inteles, am tras si eu de acele plastice dar cu blandete si nu am reusit sa le scot, desi dadeau semne ca se misca. Legat de intrebarea de mai sus - nu intentionez sa folosesc bare transversale. Cel putin deocamdata. Mai incerc si joi si daca reusesc am sa scriu ce si cum. Multumesc pentru raspunsuri.

PS Pentru Dumi - Dusterul meu actual tot alb este, daca ii va sta bine postez ceva poze saptamana viitoare.

Editat de dgc_1979
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...