Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

Cam la sfarsitul lunii septembrie dupa ce am facut un test drive cu noul Duster 4x2 Tce de 125 CP, pot spune ca este o imbunatatire fata de precedentul Duster. Pe autostrada am rulat cu 175 km si ptr. mine care nu sunt un mare fan al autoturismelor, am ramas placut impresionat. Folosesc masina doar in scop profesional ptr a ma deplasa la servici si la cumparaturi iar macar o data pe an plecam cu cortul, deci maxim 10000 km pe an.

Am comandat-o dupa o comparatie cu Peugeot 2008 care la dotari era intr-adevar putin superioara dar era foarte neincapatoare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Nu a venit inca. Va veni in prima saptamana din decembrie cu posibilitatea de a veni chiar la sfarsitull lunii noiembrie. Cel putin aceasta a fost precizarea reprezentantului.

Mentionez ca am comandat-o aici in Germania si asta ma costa inca 750 Euro transportul pina aici. Nu am cumparat versiunea Prestige care avea fata de Laureat diferente de estetica care ptr mine sunt irelevante, insa am cumparat alte optiuni din Prestige cum ar fi deschiderea geamurilor pe spate, media nav + harta Europei si evident alta culoare. Am observat ca aici aceeasi varianta este mai scumpa ca in Romania, inclusiv finantarea este mai scumpa. Din pacate nici roata de rezerva nu este oferita. Ea costa separat 80 euro

Voi vedea daca este vreo diferenta de calitate la materialele interioare. Intre Loganuri am vazut ca masinile produse ptr Germania si Franta sunt mai calitative.

Editat de bmcpst
Link spre post

:)) nu cred!

Eu nu am ajuns la viteza asta.

La mine, Duster PH1, dupa 120km/h, nu prea te mai intelegi in interior. Poate la PH2 sa fie mai bine facuta izolarea.

Eu cred ca la mine e din cauza barelor longitudinale. :(

Editat de apashi
Link spre post

Dacia fiind o masina ieftina , evident ca nu este antifonata, insa ieri chiar am vazut multe tutoriale pe LZParts pe yuotube si siteul lor oficial si sincer chiar nu mi-a s-a parut greu sa antifonez eu portierele si portbagajul. Chiar va recomand sa vedeti tutorialele.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...