Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 327
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am fost și am ridicat mașinuța. E foarte tare. Am făcut primii 30 km.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Astăzi mașinuța a primit cadou un nou set de bare de portbagaj și un suport de biciclete de la Thule. Arată foarte bine pe mașină și cel puțin la mersul prin oraș nu se aude nici un vajait.

Am echipat masina cu folie anti inghet pt parbriz, sa vedem cum se comporta.     Sent from my iPhone 6+

Posted Images

Hm, eu nu am pe ph2 acea sectiune in plansa de bord, si masinile noastre sunt luate cam in aceeasi perioada (aug 2014 a mea, cu cateva zile inainte de Iezer). Oricum, si la mine la prima revizie uleiul a iesit negru, dar din discutiile cu mecanicul, daca nu e anormal de ars nu exista motive de ingrijorare, uleiurile sunt gandite totusi sa reziste; singura chestie pe care mi-a zis-o e ca-mi recomanda sa il schimb pe la 10kkm daca o tavalesc in offroad frecvent, chestie pe care am sa o fac anul asta avand in vedere ca vara asta n-au trecut 3 sapt fara praf,nisip,noroi...

Sent from my S50 using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici mie. Cred ca doar pe tractoare apare, pe benzinare nu.

Hm, good point, s-ar putea sa ai dreptate. Oricum, sa fim seriosi, cine tine la masina isi face reviziile si o ingrijeste si fara acel contor in bord. Cum ziceam si intr-un post anterior, daca o tavalesti prin offroad mai des, intervalul intre revizii scade destul de mult.

Link spre post

Hm, good point, s-ar putea sa ai dreptate. Oricum, sa fim seriosi, cine tine la masina isi face reviziile si o ingrijeste si fara acel contor in bord. Cum ziceam si intr-un post anterior, daca o tavalesti prin offroad mai des, intervalul intre revizii scade destul de mult.

Intervalele de service sunt afisate numai la motoarele diesel softul la benzina nu are acea indicatie

Link spre post
  • 1 month later...

Astăzi, dusterica al meu a avut parte numai de surprize plăcute. A fost schimbat modulul de AC, resoftat, broasca de la ușă, blocul de lumini, peria de la geamul șoferului și plăcute noi de frână. Și pentru ca a fost cuminte și ne-a scos timp ok la trial, l-am premiat adăugându-se câțiva căluți în plus :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...