Sari la conținut

Postări Recomandate

La noname, gen marca proprie kauf, da' si la Alca alea de teoretic sunt bune, da practic sunt la fel ca un noname, mi-au iesit de pe brat pana cand m-am prins ca tre' sa le impingi pana fac un click. Si dupa doua ierni, m-am mai prins ca toate sunt la fel de bune si trebuie schimbate de doua ori pe an. Nu sunt convins ce sa zic la faza cu blade nustiucum (gen lamela este prinsa doar la mijloc) versus lama clasica, prinsa intr-o rama de metal, care este prinsa pe brat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 327
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am fost și am ridicat mașinuța. E foarte tare. Am făcut primii 30 km.   Sent from my SM-G900F using Tapatalk    

Astăzi mașinuța a primit cadou un nou set de bare de portbagaj și un suport de biciclete de la Thule. Arată foarte bine pe mașină și cel puțin la mersul prin oraș nu se aude nici un vajait.

Am echipat masina cu folie anti inghet pt parbriz, sa vedem cum se comporta.     Sent from my iPhone 6+

Posted Images

Pai alea cu care a venit masina imi lasa sentimentul de o prindere mai buna metal pe metal vs metal pe plastic gen astea twin blade sau aerotwin cum s-or numi. Insa alea originale erau mici si nu imi placea aspectul asta. Ideea e ca acum am un set de no name de la cocean si nu sunt deloc multumit de ele. Nu sterg bine, lasa urme si ies f usor din bratul stergatorului.

Auzeam pe cineva care si-a luat Bosch si le-a schimbat abia peste 2 ani, mi se pare super tare. Hai sa nu zic 2 ani, dar daca ma tin 1 an, ar fi super.

Editat de dr_dumi
Link spre post

Pai un an tin si astea eftine, ca din iarna iesi cu ele cam ciufulite, chiar daca le ridici cand nu le folosesti ca nu se lipeasca de geam si sa nu inghete. Sa zicem ca la unele tre' sa mai bricolezi de scheletul ala metalic ca sa calce lamela perfect vertical pe geam. Daaaar, ca ziceam ca nu stiu care-s mai bune, alea moi sau alea cu schelet - am vazut in filmuletul de la rusi, de pe topica cu aparatorile alea de noroi de se pun in fata rotii, ca dusterul ala avea niste stergatoare d-alea cu lamele moi, de se indoiau cu totul cand mergeau, capetele lamelei ramaneau un pic in urma si la capat de cursa sus pe geam ajungeau si ele, de stergeau foarte bine. In schimb, am luat odata si eu unele de genu asta si am reusit sa sparg la montare prinderea aia care este din plastic cu totul, vine ca un fel de carcasa peste varful bratului stergatorului. In fine, oi fi io mai ghiolban.

Link spre post

@dr_dumi: mi-am luat eu Bosch, normale (nu flat, aero sau mai stiu eu ce mai exista), arata ca alea originale si ca noname-urile. Sterg mult mai bine decat alea de Kaufland (2 luni am mers cu ele, nici nu stergeau f bine, si mai si scartaiau pe parbriz).

Link spre post

Am fost acum si mi-am luat si eu un set de Bosch, probabil cum le are Florin, am revenit la marimea clasica 50/50 si am renuntat cel putin acum in sezonul rece la modelul aerotwin. Sa vedem cat or sa tina.

post-2381-14175164373432_thumb.jpg

post-2381-14175164510219_thumb.jpg

post-2381-14175164595945_thumb.jpg

Sent from my iPhone 6+

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...