Sari la conținut

Iesire in Muntii Iezer 5-7 Septembrie 2014

Postări Recomandate

• Răspunsuri 301
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@dusterawd - cu toata buna vointa din partea mea si a colegilor de forum , se pare ca nu putem sa iti acceptam comportamentul agresiv si de care dai dovada, cu toate astea zic sa iti mai dam o sansa

Se pare ca nu sunt singurul masochist: Si eu vin cu sotia, careia ii mai zic si partenera de viata, sau jumatatea mea, nu cu o dama. Asa ca pe partea asta, nu prea avem ce experienta schimba, sorry.

Posted Images

Intalnirea e foarte serioasa :) si sunt convins ca toti cei ce vom veni ne vom simti foarte bine impreuna.

Nu cred ca @dusterawd a incercat sa ameninte, si-a descris poate prea colorat prietenii si noi nu am inteles. Si desi se exprima cam miștocar pentru gusturile multora (inclusiv al meu) sunt convins ca poate fi "de gașcă".

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand eram si eu tentat sa-mi inving comoditatea (mai degraba un eveniment de familie la care puteam lipsi), si sa sparg gheata, participand la aceasta iesire, am vazut ca pe neobservate se aduna nori negri care ar putea sa strice atmosfera. Discutiile foarte aprinse si perspectiva unor eventuale reglari de conturi, ma fac sa abandonez ideea. Poate ca daca unii dintre voi (cu care si eu am avut unele diferende de opinie), nu l-ati ostraciza permanent pe valceanul nostru, lucrurile s-ar desfasura intr-o normalitate aproximativa. Asa ca nu-mi ramane decat sa va doresc succes, vreme buna si sa va intoarceti sanatosi din aceasta expeditie. Iar lui @Dusterawd ii sugerez sa mearga mai bine la o partida de pescuit ca face bine la stres si sa lase lucrurile cum le-au gandit organizatorii.

Link spre post

Mai e o saptamana pana plecam si nu doresc sa fiu nevoit sa-mi gasesc altceva de facut in acel weekend:(. Astept de ceva vreme aceasta iesire de relaxare ce nu trebuie tulburata de diferende de opinie si atitudini neamicale.

Link spre post

Chiar daca ma repet (am mai spus-o si cu alta ocazie pe alt topic), din pacate dezavantajul mesajelor scrise este evident. Nu cred ca e cazul sa ne facem probleme din cauza interpretarii; la urma urmei fiecare are opinia lui si nu e cazul sa si-o impuna mai mult sau mai putin "cu forta"; asta nu inseamna ca nu ne putem intelege. Asa ca nu va faceti niciunul din voi pareri preconcepute.

Sa ne vedem cu bine.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...