Sari la conținut

Dezasamblare bara spate

Postări Recomandate

Salut,

am si eu o intrebare. zilele trecute, in garajul, destul de ingust in care am masina, am lovit pe stanga bara spate cand am vrut sa ies din parcare.. :ermm:capatul din stanga a sarit, nu foarte tare, din lacasul lui si as vrea sa stiu cum/ce suruburi sa desfac (pe langa cele de langa chederul din portbagaj) sa-l "trag la loc".

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

am si eu o intrebare. zilele trecute, in garajul, destul de ingust in care am masina, am lovit pe stanga bara spate cand am vrut sa ies din parcare.. :ermm:capatul din stanga a sarit, nu foarte tare, din lacasul lui si as vrea sa stiu cum/ce suruburi sa desfac (pe langa cele de langa chederul din portbagaj) sa-l "trag la loc".

Mai exista la partea inferioara vre-o 3 suruburi care sunt prinse de niste picioare de plastic... Si-acum nu-mi aduc aminte bine daca mai exista si in zona pasajului rotii care sa-l prinda de carenajul de plastic. In rest, ca si la bara fata, este prins in niste clipsuri la imbinarea cu aripa. Atentie acolo pentru ca urechile sunt destul de sensibile (firave)

Link spre post

Dacă nu necesită o forță prea mare de readucere la poziția inițială, n-ar merita încercat și cu o ventuză pentru a scăpa de șurubărit?

Later edit:

@Furious Jay: Aşa ceva?

Editat de Squirrel
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...