Sari la conținut

Vand Statie Radio Midland Alan 100 Plus

Postări Recomandate

Un preț aproximativ la care te-ai gândit, eventual un preț de achiziție să îmi fac și eu o idee? Eu am acum o stație PNI de care sunt foarte mulțumit, dar President-ul îmi face de mult cu ochiul, și sistemul de prindere la fel (eu am acum cu magnet, și vreau să trec la cel cu prindere de bara longitudinală).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

promit sa fac dupa-amiaza

Eu va propun sa faceti schimb de nr de telefon si sa va vorbiti, e mai simplu decat sa bateti campii pe forum .

Mie imi place discutia lor. Chiar era bine venita o mica discutie offtopic.... Ne mai scoate putin din amorteala, caci in ultima perioada lumea nu prea a mai postat pe forum .....

Posted Images

Un preț aproximativ la care te-ai gândit, eventual un preț de achiziție să îmi fac și eu o idee? Eu am acum o stație PNI de care sunt foarte mulțumit, dar President-ul îmi face de mult cu ochiul, și sistemul de prindere la fel (eu am acum cu magnet, și vreau să trec la cel cu prindere de bara longitudinală).

Tocmai, ca nu m-am gandit. Pt asta ceream si o parere. Vbim pe PM, sa nu se supere Lucian pe mine ca ma folosesc de topicul lui. :)

Link spre post

Ai ramas setat pe "UP"?

Gata, am inteles, dar nu ignora ce a spus si Daniel!

Devine deranjant la un moment dat!

Multumim pt intelegere!

nu de alta ,dar intr-un timp erai deranjat de "up-uri "

Link spre post

nu de alta ,dar intr-un timp erai deranjat de "up-uri "

Crezi ca nu mi-am dat seama de motivul reactiei tale?! Ai prins ocazia sa te iei de mine! :D

Link spre post

Crezi ca nu mi-am dat seama de motivul reactiei tale?! Ai prins ocazia sa te iei de mine! :D

nu ma iau de tine ptr ca nu-mi plac barbatii, atat timp cat nu te-am deranjat, nu-mi place sa raman dator,

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...