Sari la conținut

Ploaie vs. Duster

Postări Recomandate

Azi de dimineata cand m-am urcat in masina sa plec pana in oras, am observat ca in compartimentul de sub frana de mana aveam o balta. Si putin si pe plasticul de langa schimbator.

Dupa analizarea situatiei, am vazut ca picura apa din orificiul pentru microfon. Am fost pana la service, si zicea domnul de acolo ca ar fi fost antena de radio data peste cap(zice ca probabil la spalatorie), si pe langa ea intra apa, care si-a gasit loc de scurgere prin microfonul de la casetofon. Mi-a pus ceva pe baza antenei care sa izoleze, si sa nu mai intre apa prin plafon. Sper sa rezolve treaba.

a mai patit careva sa ii ploaie in masina?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am vazut sa o forteze vreodata. Cine stii? eu am 2 spalatorii la care tot merg(una in AB, una in CJ). Nu am avut probleme niciodata cu ei.

Momentan am vazut ca nu mai curge. sper sa nu reinceapa la vreo ploaie mai mare ca azi.

p.s.: Spalatoria din CJ e a domnului Neag Lucian, de la Transsylvania Off Road, care a ajuns primul cu masina la locul prabusirii avionului de luni.

Link spre post

M-am uitat si eu astazi, ca la spalatorie mi-au pliat antena pe plafon... N-au mai ridicat-o dupa aia, am incercat eu astazi dupa ce am citit primele posturi. Nu prea se misca, l-am cam fortat si eu s-o ridic un pic. La ora asta ploua, poate ar fi o idee buna sa pun o galeata sub microfon... :ermm:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...