Sari la conținut

Postări Recomandate

de ceva timp se aud anumite zgomote în partea din fata a mașinii,

mai ales pe drumuri cu denivelări mici;

am mișcat capota, atunci când era închisă și am observat ca are un mic joc, ceea ce provoacă acea zăngăneală;

s-a mai confruntat cineva cu o asemenea problemă ?

cum se poate regla jocul de la capota motor ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt tampoane reglabile(pe filet cu pas mare) de fixare- inchidere fata capota,dar la modelele noi Dacia .Dusterul prima generatie are tampoane fixe - cele din fata unde se inchide capota.Fati rost de acest tip de tampon si inlocuiestele pe cele vechi... :hairy:

Link spre post
  • 4 weeks later...

Am constatat ca atunci cand trag relativ usor de capota motor in sus (cu ea inchisa, fara sa fi tras in prealabil clapeta de deschidere), se aude o bataie metalica in mecanismul de inchidere (ca si cum "urechea" de pe capota loveste in piesa care o). Pare sa aiba un mic joc acolo, dar suficient ca atunci cand mergi pe un drum usor denivelat sa bata de sa ma scoata din sarite.

Aveti cumva idee daca se poate regla cumva acel mecanism de inchidere ca sa fie ceva mai strans sa nu mai apara jocul ala? Sau trebuie sa ma duc la service pentru asta?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...