Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

- @dr_dumi: La mine a durat vreo 3-4 zile pana cand s-a validat tichetul rabla, ei adauga datele tichetului in ceva program de la ministerul mediului si apoi asteapta validarea. Roaga-i sa-ti arate in program statusul...

- am demarat si eu inmatricularea, am platit taxa de mediu 673 ron la duster 4x4 dci 110, maine incerc sa depun dosarul la politie

Vezi ca trebuie sa astepti trei zile pentru confirmarea platii

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Se pare ca n-a trebuit sa astept 3 zile sa le intre banii pt taxa de mediu, ieri dimineata am platit taxa, azi dimineata am depus dosarul la politie si mi-au zis sa vin azi la ora 14 sa iau numerele

Editat de ambvision
Link spre post

Si eu am aflat ieri cu stupoare ca, cu un mic imbold in valoare de 50 lei rezolvi cu taxa in aceiasi zi :)

LE: in alta ordine de idei, asteptarea mea continua. S-au rezolvat for,alitatile cu tichetul REMAT, iar acum astept sa-mi trimita OP-ul cu restul banilor ce trebuie sa ii platesc. Daca nu primesc mailul ala nenorocit azi astfel incat sa merg maine de dimineata la banca sa platesc, iar stau alt weekend fara masina...

Editat de dr_dumi
Link spre post
  • 1 month later...

In mod normal, cam toate bancile percep comision la depunere. Acum depinde de relatia pe care o are dealer-ul cu banca. Stiu multe cazuri de firme maricele care au tot felul de bonus-uri din partea bancii (printre care si depunere gratuita de numerar).

Intreaba dealer-ul si te lamuresti imediat.

Link spre post

Mie nu mi-a luat nici un comision din asta la banca (sucursala BRD). Tot ce am platit a fost (ca am dorit eu) o taxa de urgenta (just in case) in valoare de 6 lei parca, Ca banii sa intre in contul Dacia/Renault in aceiasi zi.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...