Sari la conținut

Postări Recomandate

scumpe farurile la 1000 ,le iei de la polonezi mai ieftine, si la cat modifici la ele

Ti-am raspuns pe private mail la toate intrebarile si nelamuririle tale. Modificarile sunt doar pentru partea electrica (o mufa si apoi cuplarea utomata a luminilor de zi). In leg cu scump ieftin ramane la aprecierea fiecaruia . Am vazut si eu pe bursa niste anunturi care eu le consider scumpe dar nu mi-am permis sa comentez (eu avand aceasi piesa mult mai ieftin). Se va adapta fiecare in timp sau in fctie de oferta. Daca doresti sa negociezi abordarea ta nu este cea mai fericita.

Spor la cumparaturi oriunde ti se pare tie mai in regula

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 123
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

o serie de poze. maine va urma alta

Fără poze, thread-ul e pustiu…

Ti-am raspuns pe private mail la toate intrebarile si nelamuririle tale. Modificarile sunt doar pentru partea electrica (o mufa si apoi cuplarea utomata a luminilor de zi). In leg cu scump ieftin rama

Posted Images

• 3 weeks later...

vezi ca in topicul " Upgrade Faruri Duster" la postul 22 iti arata ca trebuie sa tai o brida ,iar la brida de sus trebuie sa dai alta gaura. Problema este ca dezinformezi lumea spunand ca se fac modificari decat la partea electrica

OK am citit topicul. Intr-adevar am "dezinformat". Ca sa fiu corect exsta niste corectii, adaptari care trebuiesc facute. Cineva si le-a montat si a folosit cuvantul minore si mi-a specificat ca cele mai mari batai de cap le-a avut la partea electrica. Am transmis mai departe la fel.

Cine vrea mai multe detaiii se poate informa (zic eu partial si nu relevant) din topicul respectiv.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak featured și unfeatured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...