Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Actualizarea listei de personalizari:

- cotiera (must have)

- aparatori nori fata/spate (noroiul intra chiar si in scoica de la usi) (must have)

- instalare suport permanent GPS/Smartphone (nu gasesc model pentru fixare in gurile de aerisire) (must have)

- presuri interior din cauciuc (must have)

- stergatoare fata mai mari pentru a acoperi cat mai mult din parbriz (optional)

- inchidere automata a usilor la 20Km/h (daca se poate) (optional)

- plasa sulimentara pentru protectie radiator (optional)

- plasa bagaje portbagaj (optional) - DONE

- proiectoare ceata galbene (moft)

- vopsire oglinzi si ornamente prezoane in rosu (moft)

Alte modificari, tot din capitolul mofturi: "dezabtipilderizarea" totala, cu alte cuvinte in doresc un look cat mai clean, fara abtipilduri. :D

Tot din acest capitol o sa lipesc placutele de inmatriculare direct pe masina si sa elimini suporturile de numar existente. As mai vrea sa inlatur si chenarul negreu de la placutele de imnatriculare. (inca nu stiu cum)

Cate poze cu masina:

Salutare si... s-o utilizezi sanatos!

Incerc sa te ajut si eu putin... cat pot... :-)\

- Covorase... te sfatuiesc sa-ti iei ori din acelea originale ori sa te inscrii la topicul de covorase din Ucraina. Ceea ce am vasut eu la covorasele postate de tine de la ptc.ro, nu au margine inaltata ceea ce te va duce la scurgerea prafului (mizeriei) de pe covorase pe mocheta.

- Stergatoare - Cu un set de stergatoare de la Auchan sau Norauto (la pretul de 6 RON/buc) rezolvi destul de repede problema si mai sunt si "aero". Singura problema este sa iei un stergator de 65 cm si unul de 51 sau 53 cm. Il ridici putin pe cel de la sofer si... gata problema.

- Plasa suplimentara pentru protectie radiator - FOARTE BUNA optiunea (o am si eu si sunt dintre putinii care mai au radiatorul cu fagurele intreg). Se ia una Bucata plasa din Vitan Barzesti (la pretul de 25-30 RON), se munceste una bucata perioada de timp de 2-3 ore pentru decupare la contur si prindere si... gata subiectul

- Curatare contur numere de inmatriculare - se ia una bucata carpa cu 50 ml diluant (thinner), se freaca bine si... gata numarul!

Toate cele bune si... poate vii si tu la intalniri cu masinuta... sa ne si impartasesti din ceea ce ai observat tu la ea, dar si sa auzi pareri de la noi, despre ea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@danielcojocar

stergatoarele de care faci vorbire , de 6 ron bucata is bune de ceva? eu am luat la vreo 90 lei setul si sunt de la valeo. se facea vorbire de ele pe forum . nu le am montat inca , le mai folosesc pe cele originale.

Link spre post

eu schimb stergatoarele la 6 luni. Mie mi se par extraordinare acestea tinand cont cat costa.

La un moment dat am avut si eu revelatia de a cumpara stergatoare BOSCH sau VALEO si am facut-o (de vre-o 3 ori :-)... rezultatul a fost ca... mi-au fost furate de pe masina. Asadar, am ajuns la varianta mai ieftina si dpmdv FOARTE BUNA!

Link spre post

eu schimb stergatoarele la 6 luni. Mie mi se par extraordinare acestea tinand cont cat costa.

La un moment dat am avut si eu revelatia de a cumpara stergatoare BOSCH sau VALEO si am facut-o (de vre-o 3 ori :-)... rezultatul a fost ca... mi-au fost furate de pe masina. Asadar, am ajuns la varianta mai ieftina si dpmdv FOARTE BUNA!

ok. thanx pentru raspuns.

Link spre post

Update:

Am inlocuit antena cu una mult mai mica, antena pe care o pot ridica acum fara sa am grija ei cand intru in parcare:

post-2137-0-00427300-1364230714_thumb.jpg

post-2137-0-02485200-1364230728_thumb.jpg

Am inlocuit si stergatoarele cu unele de 6RON. La sofer am pus de 60cm iar la pasager de 51cm (trebuia sa va ascult si sa cumpar de 33cm):

post-2137-0-91036700-1364230741_thumb.jpg

post-2137-0-83157400-1364230749_thumb.jpg

Am mai reusit sa dezlipesc insemnul de 4WD.

Ramane sa vad cum dezlipesc D U S T E R de pe portbagaj. Aveti vreo idee?

Actualizarea listei de personalizari:

- cotiera (must have)

- aparatori nori fata/spate (noroiul intra chiar si in scoica de la usi) (must have)

- instalare suport permanent GPS/Smartphone (nu gasesc model pentru fixare in gurile de aerisire) (must have)

- presuri interior din cauciuc (must have)

- stergatoare fata mai mari pentru a acoperi cat mai mult din parbriz (optional) - DONE

- inchidere automata a usilor la 20Km/h (daca se poate) (optional)

- plasa sulimentara pentru protectie radiator (optional)

- plasa bagaje portbagaj (optional) - DONE

- proiectoare ceata galbene (moft)

- vopsire oglinzi si ornamente prezoane in rosu (moft)

- lipire placuta inmatriculare spate direct pe portbagaj si eliminare chenarului negru al placutei de inmatriculare (moft)

- dezabtipilderizarea - clean look (moft) - 1/2 DONE

post-2137-0-00427300-1364230714_thumb.jpg

post-2137-0-02485200-1364230728_thumb.jpg

post-2137-0-91036700-1364230741_thumb.jpg

post-2137-0-83157400-1364230749_thumb.jpg

Link spre post

Cu 4wd-ul te inteleg, e naspa, majoritatea l-au scos inclusiv eu; da' cu Duster-u' ce ai? ;)

Ca arata bine de la spate :)

Cred ca e bun si de 60, celalalt 53. Poate-l poti schimba, daca nu l-ai desigilat pe ala de 50.

Antena e f misto, am si eu una tot atat de mica .... :D

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...