Sari la conținut

Bună ziua de la New Delhi, India

Postări Recomandate

Sunt postarea cu ajutorul Google Translator.

Îmi cer scuze pentru nimic postat în eroare.

Hi all Duster proprietari, în România și în lume.

Numele meu este Harpreet, bărbat de 28 de ani, eu aparțin la New Delhi, capitala Indiei și proprietarul mândru de Duster Renault.

Duster a fost lansat în iulie 2012, în India, și a creat o mulțime de ploaie aici, în India.

Rezervat pe 8 iulie și perioada de așteptare a fost de 3 luni de la recepția vehiculului în noiembrie 2012.

A mea este 4x2 diesel 85 CP cu opțiunea ambalaj.

Culoare alb

4x4 nu a fost încă lansat în India.

Până în prezent, îmi place modul în care conduce și de a gestiona drumuri proaste.

Eu sunt de planificare pentru upgrade-uri, cum ar fi Horn, DRL și unele upgrade-uri vizuale, printre altele.

Eu nu sunt în stare să găsească subiecte și să caute pe forum , din cauza problemei limbii.

Mă bucur să facă parte din această comunitate,

În căutare de tutoriale sau link-uri video pentru aceste lucruri.

1. Horn upgrade. Versiunea indiană este singur ton.

2. Cum de a elimina bara de protecție față.

3. Cum să eliminați schimbare manerul schimbatorului de viteze.

Orice ajutor cu privire la acest lucru ar fi apreciat.

mulțumiri

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Yes, i can communicate in English,but since most of the content is in Romanian language i prefer this mode.

You can ask whatever you want in english. It is much more easy for you (I think) and for everybody here. In this forum are a lot of people which are speaking english and the "Google Translate" is not doing a very good job!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...