Sari la conținut

vally007

Members
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vally007

  1. Salut! Problema s-a rezolvat cu un mecanic priceput. La mine era de la amortizoare, chiar daca mai schimbasem 2 randuri pana atunci, tot noi. Succes in rezolvarea problemei.
  2. vally007

    Remorca

    Stimati colegi, Legea spune clar in RO ca NU POTI conduce cu permis categoria B, remorca cu MMA >750kg. Da, este corect ce spune colegul Vali cu ansamblu <3.500 kg, dar remorca NU TREBUIE sa depaseasca 750KG. Aveti grija deoarece m-am lovit zilele trecute de asa ceva, si cineva a "capatat" un dosar penal pentru faptul ca remorca depasea 750KG.
  3. Salutare, Da, problema nu s-a rezolvat. Astazi am facut o noua vizita la service, dupa alta serie de verificari, rezultatul este acelasi (din pacate). Suspecteaza ca ar fi plutitorul din rezervor, dar zgomotul se aude la roata, in niciun caz sub bancheta din spate!!
  4. Asa cum am precizat, masina a fost dezechipata pana la tabla pe partea dreapta, nu a ramas absolut nimic in spate, nici macar sezutul la bancheta, doar tabla goala!
  5. Nu inteleg ce vrei sa spui....
  6. Masina este 4x2 si nu are bieleta antiruliu. Garantie nu mai are de anul trecut. Multumesc oricum pentru sfaturi. Azi voi face inca o vizita la service sa vad cu acele bucsi de la puntea spate pret + verificarea lor in masura in care este posibil.
  7. Da, este ca o bataie, dar nu este metalica, sau cel putin asa se aude in habitaclu, cum ar lovi ceva dur in plastic, ca o lovitura intr-o sticla goala de plastic.
  8. Multumesc pentru raspunsuri. Asta am cautat si eu cand am desfacut toata partea dreapta spate a masinii, dar nu era nimic. Ce am lasat nedesfacut a fost plafonul, dar acesta nu e relevant deoarece zgomotul se aude de jos din zona rotii. M-am gandit si la lucrul asta, dar zgomotul este prezent si cand este trasa frana de mana sau tin piciorul pe frana. Cred ca ar fi trebuit sa dispara sau macar sa fie atenuat zgomotul daca era de la saboti, nu?
  9. Multumesc mult t0rquemada pentru informatii. Foarte utile pentru verificarea problemei. Am facut acest lucru si nu apare acest sunet. DOAR la trecerea peste mici denivelari care induc vibratii. Am testat acele furtune cat am putut in dreptul rotii, de la gura de alimentare pana unde am putut ajunge cu mana, adica in dreptul puntii spate si sunt prinse bine. Referitor la acel polistiren nu stiu ce sa spun pentru ca nu se vede nimic acolo.
  10. O alta precizare ar fi ca am incercat astazi varianta cu frana de mana trasa la trecerea peste gurile de canal sau frana putin calcata si zgomotul este acelasi!
  11. Salutare. Multumesc mult pentru implicare. Dezechipata pe interior. Exterior nu stiu ce ar putea fi. Am dat tot afara din masina pana la tabla. Franele s-au verificat in stil pur romanesc, vizual, adica nu stiu daca trebuiau verificate altfel... Vizual sabotii mai aveau in jur de 3-5 mm din ce am vazut eu, oala avea pana intr-un mm uzura si din acest motiv au considerat ca nu este nevoie de schimbare. Ce as mai putea adauga este ca la aceasta roata, cand s-a scos tamburul, pe partea din interior am vazut 3 "urechiuse" care probabil au rolul de a fixa rulmentul. Partea de metal ca o saiba a
  12. Buna seara, Va supun atentiei o problema pentru care pana in momentul de fata nu am gasit rezolvare, oricat am incercat. Dar mai intai un scurt istoric al masinii: Masina este un Duster 4x2 din 2011 si am cumparat-o la putin peste 80.000 km, verificata in reteaua dacia, km reali, doar ce schimbase respectivul distributia. Primul schimb l-am facut la 95.000 si acum doua saptamani am facut alt schimb la 105.000. La ultimul schimb am trecut pe ulei Motul de care sunt foarte multumit. Vechiul proprietar avea barca cu peridoc, motiv pentru care masina era deja echipata cu cui pe spate si ba
  13. Eu nu a trebuit sa modific pozitia stergatoarelor. Dar nu stiu daca cel care a avut masina de noua nu a umblat pe acolo. S-au potrivit la fix.
  14. Acum stau si eu drept si judec stramb. Daca aceasta rezolvare a fost gasita de mult pe forumul dacia club, chiar niciun "oficial" de la Dacia care ne tot intreaba aici pe forum ce imbunatatiri sa adauca noilor modele, nu a vazut aceasta modificare? Este chiar atat de costisitoare? Doar intreb... Eu am adoptat solutia cu stergatoare 60/65 si am rezolvat complet triunghiul.
  15. In urma discutiilor de aici, am conversat eu putin cu rusul. A fost foarte ok comunicarea si foarte prompt avand in vedere ca era sambata. Ce mi se pare enorm de mult, cel putin pentru mine, sunt transportul si comisionul western union. La o comanda de 11.840 RUB, adica la cursul bnr aprox. 600 de lei, suma de plata este de 850 (transport cu comision) + daca mai trebuie sa platesti si taxe vamale, mai mai ca depasesc 50% comisioanele. La mine la vama am vorbit cu cineva care mai aduce produse din china si mi-a spus ca se vamuieste orice produs din afara UE cu un procent ce depinde de provenien
  16. 1. Mugur 2. apashi 3. CristiZ 4. Toranaga 5. masiu 6. stefanudrea 7. vsebas 8. alexis 9. Flippergl 10. bmcpst 11. vally007
  17. Salutare! Daca mai este loc, si eu vreau sa comand cate ceva de la rusi ( cam tot ce ai comandat si tu). Asteptam un semn cand te hotarasti.
  18. Oferta este valabila de obicei pana se termina stocul. Acum depinde cate or avea...
  19. Cred ca este permis, deoarece nu este reclama, este pentru masinile noastre. Daca totusi nu vrei sa pui link-ul aici, trimite-mi si mie un PM cu site-ul. Multumesc.
  20. Salut! Arata foarte bine, pentru cine e iubitor de piele. De curiozitate, sunt huse sau tapiserie, cat au costat si de unde le-ai achizitionat?
  21. Setul complet de roti s-a vandut. Raman prezoanele si capacele. Multumesc!
  22. Se vinde set complet roti cu urmatoarele caracteristici: - 4 jante tabla stilizate: 2 sunt noi, 2 sunt cumparate la mana a doua (putin zgariate, in sensul ca au vopseaua exfoliata). au fost folosite doar iarna trecuta cu cauciucuri de iarna cam 4 luni de zile, nu sunt lovite sau indoite. - 4 cauciucuri Continental CrossContact: 2 cumparate din reprezentanta in martie 2015, dot 2010 / 2012, 2 au fost rezerva (una pe duster-ul meu, alta pe duster-ul unui prieten), dot 2011. Cauciucurile au fost noi, nefolosite, montate pe masina anul acesta, nu prezinta urme de imbatranire, au 14.500 km, nu
  23. Multumesc frumos. O sa trimit codurile maine la furnizor. O seara buna!
  24. Si nici la noi, toate cele 5 bucati comandate merg foarte bine!
×
×
  • Creează nouă...