Sari la conținut

Pagini Sau Grupuri Facebook Dedicate Duster


Postări Recomandate

Dragi membrii,

 

Urmaresc de cativa ani incoace, mai multe initiative pe facebook, cu tot felul de grupuri si discutii pe tema Dusterului, sunt multe, foarte bine si dragut, singura problema pe care o am este:

 

-acest forum a fost ridicat cu multe eforturi si bani adusi de acasa, cu toate cu unii zic forumul castiga nu stiu cat, ii invit la discutii si la finantare

 

-reclama platita atat pe facebook cat si pe google

 

-munca personala nu o mai pun la socoteala, noroc ca sunt IT-ist ca altfel insemna inca o suma frumusica minus din buget

 

-cand incercam sa pun linkul forumduster.ro pe vreo pagina de facebook sau alt forum eram luat la suturi si banat de nu ma vedeam, si spuneam, "ia uite ai dreacu nu ma lasa si pe mine cu un link amarat", eh acum inteleg si eu de ce imi luam suturi.

 

Sa va explic:

 

-cand ai trafic si vizbilitate apar o multime de persoane care vor sa "suga" acest trafic si sa il devieze pe pagina lor de facebook sau site web sau forum samd, acest lucru inseamna, in mediul ONLINE, un fel de furt, in cazul cand nu se cere acordul de a face asa ceva.

 

-adica, daca eu am 800 vizitatori pe zi, si tu 2 vizitatori, vii si pui un link pe forum si automat te poti alege cu cateva sute de vizitatori la tine pe site fara sa investesti un leu si nici munca, cred ca este destul de clar pana aici.

 

 

Asadar:

 

1.daca vrei sa pui link catre pagina ta, INTREBI ceri ACORDUL si faci in asa fel incat sa beneficiem ambele parti de acelasi avantaj:

 

-ori platesti

-ori facem parteneriat echitabil: eu iti trimit 10 vizite tu imi trimiti 10 vizite

 

2.Scopul acestui forum este sa se discute aici si nu pe facebook, deci putin ma intereseaza pe mine ca ai tu pagina de facebook, ahh, btw si forumul are pagina de facebook, aici daca nu stiai: https://www.facebook.com/forumduster/

 

3.Vrei sa ai pagina pe facebook si sa discuti despre Duster? nu te opreste nimeni, dar nu posta pe forum link ca tocmai ce ti-ai deschis tu pagina pe facebook si vrei o mica reclama gratis, ca poate nu te observa cineva, nu tine.

 

 

In concluzie, vrei reclama targetata? fie platesti fie propui o solutie avantajoasa pt ambele parti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...

Pentru ca toata postarea de mai sus se adreseaza mie, nu mi se pare normal sa nu propui nici o solutie comuna  (pe PM sau la telefon) dar sa te plangi ca nu am voie sa vbesc de Duster pe FB sau sa imi pun un link in munca mea sau semnatura mea. Avand in vedere ca forumul pierduse multe informatii si cadea nonstp, de asta am si facut pagina noastra de FB, pt iesiri si tehnica, nu pentru restul discutiilor.

Deasemenea e extrem de neplacut sa iti iau apararea si sa gasesc azi postarea asta veche.

Tu ce consideri ca inseamna un forum in adevaratul sens al cuvantului? Forumul inseamna libertate, forumul inseamna moderatie, structurarea si echilibrul informatiei, forumul inseamna respect fata de orcine inclusiv de aia care te calca pe nervi, un forum inseamna echidistanta fata de toate taberele, un forum inseamna sa aduci beneficii membrilor nu sa castigi tu bani de pe el si pt ei sa nu le obtii nimic, un forum inseamna sa cultivi dialogul dar si polemica, un forum inseamna sa respecti si atragi membrii de valoare chiar si cei dificili tie, un forum sau FB Grup nu e al tau - este al comunitatii.... etc etc.

Hope it helps, desi am senzatia ca cel care a scris primul mesaj a dat demult bir cu fugitii. Sa fie oare putina aia reclama stearsa de vina? doar era si forumul si pagina lui de FB... deci ce a lipsit?... see above ce;)

Daca un nou admin isi doreste o cale de comunicare si publicitate reciproca, sunt deschis pt idei. Daca tu pui recomended link pe FB Group forumduster catre noi, si noi punem catre froumduster FB. Hope it helps

PS. Daca vrei iti extind vocuherele noastre pt membrii nostrii si la tine, reduceri de la vopsea la amortizoare si eletcronice auto sau antifonari, service Dacia, etc. 

Forum.png

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc pentru mesaje. Imi pare rau pentru cei care au fost afectati!

Adblock a fost creat pentru site-urile care afiseaza foarte multe bannere, pop-uri, reclame Flash, Shockwave, reclame audio/video ce se redau automat etc. Adblock este foarte util in acest caz. Totusi, utilizatorii mentin adblock activat pentru toate site-urile, chiar si pentru site-urile preferate pe care le viziteaza frecvent si care nu afiseaza reclame intruzive. Astfel,  proprietarii acelor site-uri sunt descurajati sa le metina online din cauza costurilor. Forumul nu castiga bine din reclame pentru ca primeste vizitatori putini si cu adblock activat. Pe langa costurile de gazduire si actualizari IPB, de la 1 Ianuarie, va mai exista o taxa anuala pentru domeniile .ro si am testat Anti-Adblock pentru a acoperi din costuri, dar calea a fost gresita.

Respect decizia persoanelor care nu doresc sa vada orice fel de reclame. Am dezactivat Anti-Adblock.

@Cain verifica, te rog, mesajul privat.

  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...