Sari la conținut

Fluierat/fasait pe accelerare si decelerare

Postări Recomandate

Salut. Masina in cauza este un duster 1.5 4x4 2014.Vin si eu cu o problema care nu ii dau de cap de 3 saptamani. Acum 3 saptamani m-a lasat actuatorul de la turbo. Zis si facut schimbat la cineva. Dupa ce am schimbat actuatorul, am obeervat un fluierat/fasait la accelerare dupa 1800 de ture pana la 2500. Sunetul se aude dupa ce se incalzeste motorul, cam dupa 5 minute dupa ce am plecat cu ea. Am incercat sa pun pe cineva sa acceelereze si sa aud insa cand opresc pe loc, nu se mai aude nimic. Daca plec incepe sa se auda iarasi dupa 5 minute. In mers daca las masina pe liber sau calc ambreiajul nu se mai aude.  Voi ce credeti ca ar putea fi?

Aveti aici un link 

https://youtube.com/shorts/yTKykDhfYOQ?si=cR-bZlIJdVfA8T9a

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Au descoperit in sfârșit 🤦‍♀️după ce mi au  schimbat kit ul de ambreiaj că așa au zis "nenii " de la service când le am spus că îmi fluiera ceva la mașină..tot duster, 4x4, diesel din 2015. Problema: saboții și cilindrii. Deci,  dacă ajută pe cineva ,înainte de a băga bani în alte reparații,  verificați saboții 😊

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...