Sari la conținut

Rezistenta Control Ventilatie

Postări Recomandate

Da, noi suntem \ramanem prieteni cand ne intalnim pe diferitele forumuri romanesti sau straine. :hug:

Dar am scris ca poti atasa tu orice procedura doresti, insa posturile tale sincer NU stiu cu ce il ajuta pe initiator, tu ai scris despre cu totul altceva, eu am raspuns la intrebarea initiatorului si am oferit cateva detalii despre aceasta rezistenta trepte viteze GMV habitaclu, am facut sublinierile necesare, trimitere si la un alt topic in care s-a discutat despre asta, etc. ... desigur ca fiecare intelege ce\cum doreste, plus ca pe internet se gasesc destule informatii, filmulte, doar ca ex aici 

si multe altele, unele lucruri find asemanatoare altele diferite pe diverse modele Dacia despre aceste rezistente (dar NU despre ceea ce ai scris tu pana acum).

Toate cele bune. :thumbsup:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:thumbsup: , orice update (cu bune sau mai putin bune) este binevenit si de apreciat :yes: , experienta ta si modul de rezolvare putand sa fie de folos si altora, colegi de forum si nu numai.

Link spre post

Operatiunea a fost un succes, dar destul de frustrat sa lucrezi sub volan.
Multumesc @Gil26 pt. toate informatiile, au fost de mare ajutor!

Piesa ( 6001547488 ) sa potrivit perfect.

Daca cineva are aceeasi problema, inainte de a va apuca de treaba recomand sa cumparati un kit de clipsuri si leviere pt interior auto, si sa aveti o lanterna de cap, va veti usura viata si eventual niste bandaje, eu m-am taiat in niste table neavand spatiu de manevrare a mainilor.

Piesa este prinsa intr-un surub torx T20, eu unul am folosit un kit de imbusuri torx, cred ca este mai ok asa pentru ca sunt scurte si este mai potrivit pt a lucra in acel spatiu limitat , mare grija ca mie mi-a picat de vreo 3 ori acel surub in mocheta si a trebuit sa scot mocheta sa il recuperez (aici mai recomand un magnetizator deoarece scapa foarte usor cand vrei sa il pui inapoi + ca este foarte greu sa nimeresti gaura). :(

Acum toate treptele de ventilatie functioneaza :D

IMG_20240518_152600.jpg

Editat de L3ftFi3ld
Link spre post

Si in filmuletul pe care l-am atasat se mentioneaza si se foloseste o tija cu magnet si o surubelnita T20 cu bit magnetic (utile pentru multe altele in locuri mai greu accesibile). Asa este, "sa lucrezi sub volan" nu este prea comod, dar rezistenta aceasta trepte GMV habitaclu totusi nu este foarte greu \dificil de schimbat.

Multumim colegului @L3ftFi3ld pentru acest update si detaliile oferite :thumbsup:, acestea putand sa fie utile si altora, problemele cu aceasta rezistenta si functionarea GMV habitaclu pe treapta maxima fiind destul de des intalnite.

Link spre post
  • 4 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...