Sari la conținut

Duster 1,33, 150cp, 4x4, 2022

Postări Recomandate

M-am hotarat sa prelungesc garantia, am dat mail la vocea clientului cu acceptul ofertei si documente solicitate, dupa am fost sunat si astept sa primesc avizul si cont sa fac plata prentru prelungire .

Voi mai avea inca 3 ani / 54000 km - sa ma incadrez in 18000 Km / an, ceea ce este rezonabil, Dusterul fiind a doua masina folosita in special la concedii, drumuri lungi.

Intre timp am facut si asigurare CASCO - 430 e /an, la valoarea de 21000 e - platita in 4 rate.

Varianta este full inclusiv pe off-road, fara fransiza la dauna.

Fransiza este de 10% in caz de furt / dauna totala.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe drumuri de munte!

Dusterul imi spune ca nu prea stiu sa conduc eco... :) 

Ultima iesire aprox. 800 km au fost facuti preponderent pe trasee montane, in conditii variate de trafic. 

Ma bucur ca observ o reducere constanta a valorii consumului de cand am luat masina, de la 7,4 la 6,7 si sper sa mai cobor cat se poate, fara a merge strict la "consum" - condus normal spre sportiv. 

Am facuti peste 4000 km de cand am luat masina si pot spune ca sunt multumit de ce ofera... singurul (-) petru mine, ar fi comportamentul in abordarea virajelor cu viteza mai mare - dar asta este, masina inalta, usoara cu suspensie ceva mai moale, m-am adaptat si la asta.

IMG_20240317_205926.jpg

IMG_20240320_193437.jpg

IMG_20240320_193450.jpg

IMG_20240320_193726.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...