Sari la conținut

Duster 1.6 16 v 2015

Postări Recomandate

Salutare si bine v-am gasit 

Sunt proaspat posesor al unui duster  din 2015 motorizare reno 1.6 16v provenienta polonia 

am 2 intrebari pentru voi poate ma puteti ajuta 

1.care sunt sigurantele si/sau releul daca are de la proiectoarele de ceata fata,,,, prin toate manualele pe care le-am rasfoit in ultimele zile cautind informatia imi da siguranta cu nr 7 pt lampile de ceata spate  care functioneaza corect  dar nu reusesc sa identific releul sau siguranta pentru proiectoarele( care la mine refuza sa se aprinda) manualul pe care il am e in poloneza si nu ma ajuta  Eventual daca aveti un manual in engleza sau romana printabil ar fi grozav

2 frina de mina  este cel putin ineficienta ,  credeti ca schimbarea ferodourilor ar ajuta ? sau e doar chestie de reglaj 

Masina a avut ceva indoituri pe la buza pragurilor si un pic de rugina dar le-am rezolvat  deasemeni i-am montat un kit de prodectie pt aripi si usi ce care cred ca va avea nevoie  pentru ca v-a vedea destul de des macadam si drumui rele in iesirile la pescuit

428689857_7250421455037970_296974553909618327_n.jpg

428696085_7250420925038023_5290070794394104176_n.jpg

428687214_7250420521704730_2596273396775826790_n.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut, sa stapanesti \volanesti sanatos masina si multi km fara probleme.

Proiectoarele ceata pentru Duster H79 (2015) sunt “deservite de siguranta F1 =10A din cutia sigurante de putere via monomaneta prin siguranta F29 =25A din cutia habitaclu si pinul A36 din UCH, atasat schema electrica si alte cateva capturi referitoare la acestea.

DusterProiectoareCeata1.png

DusterProiectoareCeata2.png

DusterProiectoareCeata3.png

DusterProiectoareCeata4.png

DusterProiectoareCeata5.png

Link spre post

Multumesc frumos de scheme si precizari ,,,, ajunsesem pina la siguranta 29 dupa lungi cautari prin diverse locuri  din pacate nu am gasit nimic despre f1 sau exprimare in engleza nu era tocmai fericita  si nici gradul meu de a intelege chestii super tehnice nu e asa bun ,,, miine il iau la verificat si in cutia cu sigurante de la motor

miine dimineata la 8 is programat la geometrie(cam toceste interiorul ) cum termin cu facutul geometriei ma apuc de mesterit , multumesc inca o data 

Link spre post
Acum 11 ore, mihai2002 a spus:

2 frina de mina  este cel putin ineficienta ,  credeti ca schimbarea ferodourilor ar ajuta ? sau e doar chestie de reglaj

Atasat si cateva capturi referitoare la frana de parcare:

DusterFranaParcare1.png

DusterFranaParcare2.png

DusterFranaParcare3.png

DusterFranaParcare4.png

DusterFranaParcare5.png

DusterFranaParcare6.png

DusterFranaParcare7.png

Editat de Gil26
Link spre post

Multumesc ,,, cit de cit am inteles cu franceza mea de balta ,,, o sa incerc sa string de sub maneta  si daca nu se inbunatatesc lucrurile voi merge si la servis pt desprafuire si inlocuire saboti ,,, pe 14 am rar-ul si vreau sa fie cea mai ok ,,, mai ales ca cei de la bc sunt renumiti a fi mosturosi

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare ... o intrebarica ... am gasit montat pe masina o alarma volumetrica cica  pare a fi cobra, are inclusiv carte, stiti daca dusterul a avut optional acesta alarma montata de fabrica sau e una after marchet, siguranta alarmei este scoasa probabil sa nu tipe de nebuna desi butonul valet se pare ce este alimentat pentru ca se aprinde ledul rosu daca il apas .... am gasit in dezmemrari un modul de alarma cobra cu cod si serie care pare a fi oem mai are cineva genul asta de alarma ... mie unu mi-ar fi f utila pemtru ca las masina pe malul girlei cind sunt la pescuit din barca ...

intre timp am rezolvat si frina de mina si proiectoarele... la frina era un cablu sarit din habitaclu si tinea doar o roata  acum incepe sa tina de la al 3 lea dinte in sus  si la proiectoare era oxidata mufa curatata cu sprey de contacte   

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...