Sari la conținut

Al meu 1,5 dci adblue, 4x4 extreme

Postări Recomandate

Salut.

După ce am citit mai multe pagini, unde am avut nelămuriri am întrebat și le mulțumesc celor care mi-au răspuns, am zis ca e corect să deschid și eu un topic cu dusterul meu.

Deci, al meu este acum doar precomanda, am plătit 900 euro avansul, aștept să demareze Rabla și probabil prin primăvară să îl primesc. Este 1,5 dci 4x4 extreme la care am adăugat opțiunea de culoare. 

Pentru altele o să mai citesc pe aici ce ar mai fi de luat în calcul, dealerul mi-a spus că astea se adaugă la finalizarea comenzii și se montează la ei, înainte de livrare. Dacă aveți ceva sugestii, le primesc deschis. Cam asta ar fi pentru început. 

Am plasat comanda în decembrie, înainte de sărbători. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vineri  am ridicat  Dusterul. Dar acesta este dusterul meu. Ridicat cu 9 km în bord. Au intrat un pic peste 49 litri de motorină până la plin. Costul total, cu rabla scăzută,garanție și într

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Întreb aici pentru că nu am găsit răspuns în alte topicuri,sau nu am știut să caut. Ce fel de motorină folosiți, standard sau premium? Și care ar fi argumentele în favoarea sau defavoarea unui anume fel. 

Acum folosesc un mokka, benzină, pe care l-am alimentat doar cu premium, și după ce am căutat un pic văd că părerile sunt împărțite. 

Link spre post

Aia pe care ți-o permiți.

Singurul sfat e să nu alimentezi de la parteneri, ci direct de la o marcă/firmă.

De exemplu, eu alimentez doar de la o singură firmă, aceeași pompă și același tip (cea premium). Când plec în concediu, fac în așa fel încât să am pe traseu sau pe aproape marca respectivă pentru realimentare (inclusiv când am fost în Grecia, se găsea în Bulgaria respectiva firmă).

Ce am observat eu e că atunci când pun motorina premium (55), mașina trage un pic mai bine decât cu cea normală (51). Și am experimentat asta aproape 10 ani, cu aceeași marcă și tip de produs.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...